0 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba ilk bebeğim olcak kafam cok karıştı kac tane kısa kol kac tane uzun kol zıbın almalıyım kac ay arası almalıyım. Yenidoğan alt üst takım kac tane olmalı zıbınlı takım kac tane olmalı hangi aya kac takım almalıyım yardımcı olursanız sevinirim 

4 Cevaplar

0 oy
(1,145 puan) tarafından
Ben de burda bekliyim. 

Benim de ilk gebeliğim kasımın ortalarında doğum görünüyor. Kış bebeği olacak benim de. 
-Reklam-
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Hastane için 4 takım almistim yaz bebegiydi 

Dönüşümlü giydirdim 

Kalın şeyler almadım o yüzden sende ona göre kalın yada ince şeyler al

Normal günlük için 9 10 atlet almistim çok fazla kakası taşıyordu başta prima bez takmadim cünkü sürekli değisecegim için 

Sleepy molfix goon dönüşümlü takiyordum

4 5 tane sort 

3 4 tulum

5 6 tane de tshirt almistim

Tshirtlerin çoğu 3 aylikti ben genelde şuan bile ustu bol altı tam almaya dikkat ediyorum alt ipli ise hafif bol bile alinabilir

Evden çıkmıyordum çok aşırı ödem yapmıştı bacaklarım doğumun son günü ve bi süre ödemli kaldı yürüyünce aciordu 

Onun dışında ağız mendili çok fazla almistim ve Müslin bez almistim baya 5 tane falan koyacağım yere seriyordum onun üzerine koyuyordum omzuma koyuyordum kusarsa vs diye üzerini ortuyordum vs vs 

Çorap al iki paket yenidogan al 3 paket 3 aylık al gibi gibi  
0 oy
tarafından
Eğer kış ayına geliyorsa uzun kol zıbın daha çok alınmalı ama yeni doğan kıyafet fazla almamak lazım çünkü çok çabuk büyüyorlar:) daha çok 6-9 ay almıştım ben 0-3 10 takım aldim
0 oy
(1,794 puan) tarafından
Benimde doğumum eylülün basında nasipse bu hafta alacağım yenidoğan hastane çıkışı 10 li 1 takım alabilirsin 5 li takımlar var 10luya göre daha makul fiyatları 0 3 aylık almamani öneririm çabucak büyüyorlar alacağın takımları 3 6, 6 9 gibi alabilirsin hangi ayda doğum yapacaksan zibini askılı yâda uzun kol alarak tercih edebilirsin 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 100 göst.
13 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 135 göst.
19 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Neyla (545 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 172 göst.
6 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Premsesannesi (663 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 239 göst.
11 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Azracan11 (870 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,160 soru

24,054,347 cevap

329,837 kullanıcı

...