Kızlar dün kayınvalidem bize geldi kayinbabamdan dert yandı eşim de oradaydı her şeye karışıyor yerde bir toz bir şey görse söylüyor dağınık bir şey gördüğü zaman toplamaya çalışıyor söyleniyor niye dağınık bıktım artık falan dedi Ben de eşime dönüp bu acaba bana kimi hatırlatıyor sana tanıdık geldi mi O da güldü kayınvalidemde ne oldu dedim ki kayınbaba çiftlikte çalıştığı için haftada bir gün geliyordu o şekilde görüştüğünüz için sana çok karışmadı bir yıldır evde ve böyle ama ben 12 yıldır evliyim senin oğlun hep böyle ne yapayım tamam diyorum susuyorum he he diyor benim oğlum diyor kesin öyle yapıyordur ben sizin gibi olsaydım Benim kocam beni 10 defa boşamıştı siz halinize şükür etmiyorsunuz ben ne işler yapıyordum dedi eşim araya girdi dedi ki anne doğru söylüyor vallahi ben de baba gibi Çok karışıyorum böyle en ufacık bir dağınıklığa toz tanesine karşı tahammülüm yok bizde demek babaya çekmişiz bir şey olmaz konuşsun dursun daha uzatmadı kayınvalide ama yani eğer eşim de onun tarafında olsaydı düşünsenize olacaklarI ya kendisine yapılınca haksız oluyor kayınbaba ama oğlu bana yapınca oğlu haklı oluyor gelde sinirlenme