0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (983 puan) tarafından

Gerçekten aşırı dönüyor.. 11 aylık ben başını bana döndürüp yatırıyorum gece kontrol etmek için kalkıyorum bakıyorum tam tersine dönmüş yatağın ucundan çıkmış. Beşikten aldım zaten 15-20 gündür yer yatağında yatıyor çok dönüyor diye. Ve kalkıyor beşikten düşer diye korktum.. Neyse, dönerken haliyle üstü de açılıyor bakıyorum üşümüş. Uyku tulumu alıcam dedim eşim onla rahat dönemez dedi. Dönemez mi cidden.? Daha önce hiç kullanmadım..

Bi de bu dönmesi sorun olur mu ya. Gece yatağın başına koydum demin baktım kapının oraya kadar gitmiş. Nasıl gitti hiçbir fikrim yok bu arada :D

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ah canım benim 9 aya kadar koynumda yatırdım sarılıp çocuğu alistirdin kokuna diye laf ettiler kızım 13 aylık 2 aydır aynen tarif ettiğin gibi uykuya dalarken bile kıçını 50 defa başka yere koyuyor hani alışmısti bana iki dk yanımda rahat yatmıyor beşiği bırak bizim yatağı ele geçirdi ben eşimin içine giriyorum uyurken o elini kolunu açmış saat gibi dönüyor :D yrre yatır ben oyleysoiyorum gündüz falsn donemeyince koltuğu itiyor 
(983 puan) tarafından
Evet benimki de yer yatağında ve dediğin gibi. Önceden ne güzel kolumda uyurdu. Hatta uykudan uyansa bile koluma alırdım öyle uyurduk bana da dediler öyle yapma alışır diye. Hani nerde beni istemiyor daha
Ben olunca uyumuyor
-Reklam-
0 oy
(2,323 puan) tarafından
aynı durumdayız benim oğlumda şuan öle 11 aylık 50 pozisyona donuyo böle giderse yere yatak yapicam bende 
(983 puan) tarafından
Valla yer yatağı iyi oldu beşikten ama bu sefer de odayı turluyo fndndj
(2,323 puan) tarafından
aman düşmesinden iyidir ya beşikte dönemiyo diye agliofu yatağa aldım . bana yer kalmiyo bu seferde en azından korkuyla uyanmam
0 oy
tarafından
Benim oğlumda öyle zaten kurtlu gibi gündüz hep ayakta uyurken bile rahat durmuyo yanimda yatarsa o gün boynum ağrıyor normal yatıyorum bir kalkiyorum ayağı ağzımda :D
(983 puan) tarafından
Aynen yaa gündüz de durmuyor gece de dhdjdj
0 oy
(1,345 puan) tarafından

Benim oğlum da öyle hatta park beşikte istediği kadar dönemediği için sabah kadar ağlardı yerde yatırınca da uyanınca kalkıp giderdi gece bile odada çocuk arardım nereye gitti diye sonra büyükçe bi yatak aldım miss gibi döne döne yatıyo uyanınca da içinden çıkamıyo bana sesleniyo 1 yaşında  yatağa ben bile sığıyorum:D

image

(983 puan) tarafından
Ohh en iyisi valla dndnbd ben saldım artık rahat uyusun da turlasın odayı. Hayır Bi de uyanınca da ses yapmadan kalkıp geziyor odada o komik ya dhsbsj
(1,345 puan) tarafından
Ben bişey bulur ağzına atar boğazında kalır falan diye korktum o yüzden bu yatağı aldım
0 oy
(487 puan) tarafından
Benim oğlum da öyleydi dönmeye başladı çocuk beşiğe sığmadı yere iki tane minder koydum iki minder arasında gidip geliyor bazen minderin dışına bile çıkıyor ben kışları uyku tulumu giydiriyorum bir sorun olmuyor dönüyor yine 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 140 göst.
4 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 347 göst.
12 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Miss.namaless (1,498 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 210 göst.
11 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Citipiti (5,408 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 387 göst.
2 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,177 soru

24,179,232 cevap

336,253 kullanıcı

...