0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (747 puan) tarafından

Selam kızlar öneri fikir falan filan bişey istiyorum:)8 aylık bebeğim var tatil istiyorum ama kamp mi yapsak bilemedim ya daha önce hiç gitmedim gidince naparim bilemiyorum  siz gittiniz mi bebekleriniz ne kadarlıktı... Şimdiden çok teşekkürler <3

4 Cevaplar

0 oy
(9,885 puan) tarafından
Yaptık geçen hafta ama benim eksikler vardı zor oldu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bebeğim yoktu eşimle yaptığımızda herseyinizi tam alırsanız ışıklandırma vs çok güzel oluyor
0 oy
(13,438 puan) tarafından
8 aylik bebekle zor olur ya yere inmek ister falan
0 oy
(578 puan) tarafından

Çadırı kuracağınız yerde zemindeki taşları vs temizlemek ve mangalda çıra yapabilmek için keser alin yanınıza.

Yatağın zemini yumuşak olsun diye battaniye, onun da üstüne şişme yatak ya da uyku tulumu koymanız lazım, battaniye vs bir şey olsun arabanizda gece hafif bir serinlik bile üşütme yapabilir.

Fener de alın yanınıza. 

Arabanın sigaraligina takılan sogutuculardan alın suyu vs soğutmak için.

Semaver alın, 3 4 tane 5 litrelik şişe alın ateş mangal vs söndürmek için. 

Plastik tabak çatal bardak alın, zaten tava vs bulaşığı olacak

Baharatları, zeytinyağı ve pril/sabunu unutmayın :)

Bir kaç boy bıçak alın sebze, et, meyve vs doğramak için.

Sinek ilacı alın çok işe yarıyor.

Powerbank olsun mutlaka.

Bir de akşamları mangal, sabahları kahvaltı olur zaten. Onun dışında öğlen vakti mide kazinmasina karşı biz karpuz peynir ekmek, ya da barbunya pilaki-makarna-domates söğüş ile geçiştiriyorduk. 

Kamp alaninizdaki wc ve duslarin hijyenik olması önemli bir de büyük tezgahta bulaşık yıkama yerleri varsa o da rahatlık.

Kamp alani yakınında istasyon yoksa oraya varmadan depoyu fulleyin.

(747 puan) tarafından
Arkadaşım Allah razı olsun:) yazan eline sağlık ben o kadar kapsamlı düşünmedim bile
(578 puan) tarafından
Rica ederim :) Yazdiklarima dikkat ederken çakmak, mangal, kömür, ekmek vs temel ihtiyaçlarınızı unutmayın, ilk zamanlarda başıma geldi benim :)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 484 göst.
17 Temmuz 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Ümranşen (1,879 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 588 göst.
21 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Eslem 01 (431 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 434 göst.
17 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 417 göst.
4 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Elinaa (325 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,187 soru

24,054,881 cevap

329,855 kullanıcı

...