0 oy
300 göst.
Diğer kategorisinde (10,043 puan) tarafından
Bebek arabam var bide panda bisiklet var ev sayibine dedim boş bir bodrum var dı oraya koyem bende dedi olmaz mazelemler var bizim merdiven altına koy dedi tm dedim oraya koyodum uzun zamandır oraya koydum aşadakide sinirlenmiş kızının bebek arabasına yer kalmamış eşime söylemiş 2 sinide kulanıyom orta katakine kulanmadıklarını rica etım ordan aldı şimdi biraz daha ıyı oldu kadın hala sinirliydi 

3 Cevaplar

0 oy
(803 puan) tarafından
Valla bizim binada kapı önü asiro geniş ben eve koyuyorum hiç gerek yok başka.yerlere koymaya 
(10,043 puan) tarafından
Cıkarıp indirmek mesele canım 3 kata çıkarmam lazım indirmem lazım
(1,876 puan) tarafından
Ben 4. Kata çıkarıyorum 2 çocuk la :)
-Reklam-
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Yani ona yer kalmamışsa normal sinirlenmesi
(10,043 puan) tarafından
Tek orası var 3 kata indirip cıkaramam
(2,387 puan) tarafından
Evinde tut benim evimde yer kalmadı artık 2 tane bisiklet 2 tane araba 1 tane scooter ohooo
(10,043 puan) tarafından
Bir oğlum var zaten sadece bunları kulanıyom indirim çıkarmak zor merdivenler dar
(2,387 puan) tarafından
Aynen benimde 1 oğlum var asansör yok zor ama mecbur benim de 3 . Kat aynı yani
(10,043 puan) tarafından
Evet asansör olsa bukadar sorun olmaz
0 oy
tarafından
Komşun haklı.. kımse istemez başkasının eşyasını kapısında yada yaşadığı katta olmasını kendisine yer kalmamış başkalarını rahatsız etmeye hiç gerek yok 
(10,043 puan) tarafından
Ama canım ev sayibi oraya koy dedi hepimizin ev sayibi aynı Zaten bodrumu en  aşadaki ve ev sayibi kulanıyo
tarafından
Yinede komşun haklı canım kendine yer kalmamış senın eşyalarından ev sahıbı parasına bakar gerisi umrunda olmaz ki
(10,043 puan) tarafından
Ben nereye kulancem canım ya bodrum'un birini vercek aşadakı köpek  koymucek
tarafından
Canım yanlış anlama ama buna ev sahibi karışamaz o yaşamıyor sonuçta komsunla halletmen gereken bisey bu söyle yap ya bisikleti ya arabayı ikisinden birini al hem komşuna yer kalsın hem senin işin görülsün
(10,043 puan) tarafından
Yok yanlış anlamam ama üst katayım bende merdivenler dar hergün eşim yanımda olmuyo oğlum 1 buçuk yaşında onu mu taşıyem yoksa mazemeyi indirem
tarafından
Sen evine koymuyorsun başka yer yok diyorsun neden bu sebepten komşunun alanını daraltıyorsun ki bence 3. Kata çıkart indir derdi yüzünden değil tekerlekler pis olduğu için eve koymaya kıyamıyorsun ama gerçekten komşun haklı ben olsam bende rahatsız olurum gerekirse kapımın önü bomboş olsun kimsenin eşyası kalabalık etsin istemem vala ☺️
tarafından
Bundan komşuna ne canım senın sorunun o bende 4. Katta oturdum zamanında önce çocuğu çıkarttım sonra eşyaları bebek arabasını yinede kimseyi rahatsız etmedim kimsenin alanını daraltmadım
tarafından
Canım haklı ama kadın kendini onun yerine koy biri senin alanına eşya koysa sana yer kalmasa bu sefer sen şikayet edersin benim bölümüme eşyasını koydu diye birini seç koy oraya hangisini taşımak hafifse
(10,043 puan) tarafından
Tekerlekler pis olur diye cıkarmamazlık yapmadım ki denedim ben bunuda olmuyo bebek hem o eşyayı indir çıkar zor oluyo tek ben koyamdım oraya orta katakinin de eşyası vardı ev sayibine sordum. Oda merdiven boşluğuna koy dedi hem oğlum kücük 1 dk bıraksam tek ağlıyo
tarafından
Senın muhattabın ev sahıbı değil eşyasını yaşadığı kata koyduğun komşun canım orta kattaki de eşyasını koymuş diyorsun yok artık kadın şikayet etmekte sonuna kadar haklı
(10,043 puan) tarafından
Kapının önüne koymuyo m merdiven boşluğuna koyom ben onun
tarafından
Kadının yaşadığı kat değil mi merdiven altı ?
tarafından
Canım bak inatla anlamamak için direniyorsun ev sahibi adı üstünde o senin evine karışabilir sadece eve zarar verdin mi vs diye binaya ev sahibi müdahale edemez bu yöneticinin işidir eğer yönetici yoksa binada komşular kendi aralarında halleder hersey senin doğrularınla ilerlemiyor şu hayatta ortak yaşam kuralları var ve bu kuralı sen ihlal ediyorsun alt tarafı bitanesini eve getirip bitanesini o boşluğa koyacaksin aynısını o kadın yapsa kıyameti koparirsin ama kendini onun yerine koy sen ne hissedersin kızmaz misin zaten biraz mantıklı düşünürsen bebek arabasını kullanıyorsan bisikleti aynı anda kullanamazsın zaten bebeğin varken yanında birini kullanacaksin en çok kullandığını koy oraya
(10,043 puan) tarafından
Ozaman canım bodrum 3  nüde kulanmıcek  bir tanesini bana verecek köpek koymucek hepsinide  ben Napem ya orda kulanma hakım var
tarafından
Bodrum katta yaşayan komşun değil mi sen değilsin. Sonuç olarak
(10,043 puan) tarafından
Bodrum kat derken aşada 3 bodrum var üste o oturuyo merdiven boşluğu var hepsini o kulanıyo
tarafından
Kendi yaşam alanı kadının iste kımı ne ilgilendiriyor ne koyup koymadığı bende bunu anlamıyorum yanı anlatamadık sana sanırım
(10,043 puan) tarafından
Ben anladım seni heryer onun hakı diyon ama ozaman benim sabahları onun köpeklerinin sesini duymak istemem
tarafından
Valla benim bisikletim de herseyinde evde balkonda heyerde kimsenin alanını gasp etmem
tarafından
Bebek arabasından konuyu köpeğe getirdin haklı çıkmaya çalışyosun yaşadığı alan ona ait tabı sen Bodrum kat ev tutaydın senın hakkın olsaydı sen bakalım kımsenın bir tane eşyasını bırakıyor muydun
(10,043 puan) tarafından
Nasıl yani ya sen her şeyini eve mi koyon
tarafından
Ben evime koyuyorum balkona koyuyorum vala yorumumu gördüysen 4. Katta  asansörsüz evde yaşadığım da oldu kımsenın kapısına bırakmadım bebek arabasını ağır olmasına rağmen
(10,043 puan) tarafından
Bence düşüncen haksız bir dairde 3 kişi oturuyo yer ayrımı olmalı altda duruyo diye hepsi onun oluyo ben böyle görmedim bildiğim hep ayrım oluyodu
(10,043 puan) tarafından
Sen güclüsün hem bebeği hemde bebek arabasını çıkarıp indire bılıyon
tarafından
En güçsüz ınsanlardan biriyimdir kız herşeyi sırayla çıkarttım vala o dönem bebekte küçüktü ona rağmen başardım kımseyi rahatsız etmedim alanını daraltmadım
(10,043 puan) tarafından
Anladım canım neyse canım maşallah sana bebek olduktan sonra bişeyi halim kalmıyo bebeği bırakem Allah korusun araba çarpar eve bırakem çok ağlıyo içim rahat etmiyor bebeği bırakıp gitmem en üste kalıyom tıras benim öyle düşünmem lazım

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 356 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,505 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,068 göst.
1 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sevgim esmer (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,305 göst.
18 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Vidividi (1,543 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 508 göst.