0 oy
299 göst.
Diğer kategorisinde (10,036 puan) tarafından
Bebek arabam var bide panda bisiklet var ev sayibine dedim boş bir bodrum var dı oraya koyem bende dedi olmaz mazelemler var bizim merdiven altına koy dedi tm dedim oraya koyodum uzun zamandır oraya koydum aşadakide sinirlenmiş kızının bebek arabasına yer kalmamış eşime söylemiş 2 sinide kulanıyom orta katakine kulanmadıklarını rica etım ordan aldı şimdi biraz daha ıyı oldu kadın hala sinirliydi 

3 Cevaplar

0 oy
(803 puan) tarafından
Valla bizim binada kapı önü asiro geniş ben eve koyuyorum hiç gerek yok başka.yerlere koymaya 
(10,036 puan) tarafından
Cıkarıp indirmek mesele canım 3 kata çıkarmam lazım indirmem lazım
(1,876 puan) tarafından
Ben 4. Kata çıkarıyorum 2 çocuk la :)
-Reklam-
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Yani ona yer kalmamışsa normal sinirlenmesi
(10,036 puan) tarafından
Tek orası var 3 kata indirip cıkaramam
(2,387 puan) tarafından
Evinde tut benim evimde yer kalmadı artık 2 tane bisiklet 2 tane araba 1 tane scooter ohooo
(10,036 puan) tarafından
Bir oğlum var zaten sadece bunları kulanıyom indirim çıkarmak zor merdivenler dar
(2,387 puan) tarafından
Aynen benimde 1 oğlum var asansör yok zor ama mecbur benim de 3 . Kat aynı yani
(10,036 puan) tarafından
Evet asansör olsa bukadar sorun olmaz
0 oy
tarafından
Komşun haklı.. kımse istemez başkasının eşyasını kapısında yada yaşadığı katta olmasını kendisine yer kalmamış başkalarını rahatsız etmeye hiç gerek yok 
tarafından
Ben evime koyuyorum balkona koyuyorum vala yorumumu gördüysen 4. Katta  asansörsüz evde yaşadığım da oldu kımsenın kapısına bırakmadım bebek arabasını ağır olmasına rağmen
(10,036 puan) tarafından
Bence düşüncen haksız bir dairde 3 kişi oturuyo yer ayrımı olmalı altda duruyo diye hepsi onun oluyo ben böyle görmedim bildiğim hep ayrım oluyodu
(10,036 puan) tarafından
Sen güclüsün hem bebeği hemde bebek arabasını çıkarıp indire bılıyon
tarafından
En güçsüz ınsanlardan biriyimdir kız herşeyi sırayla çıkarttım vala o dönem bebekte küçüktü ona rağmen başardım kımseyi rahatsız etmedim alanını daraltmadım
(10,036 puan) tarafından
Anladım canım neyse canım maşallah sana bebek olduktan sonra bişeyi halim kalmıyo bebeği bırakem Allah korusun araba çarpar eve bırakem çok ağlıyo içim rahat etmiyor bebeği bırakıp gitmem en üste kalıyom tıras benim öyle düşünmem lazım

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 356 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,505 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,068 göst.
1 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sevgim esmer (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,305 göst.
18 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Vidividi (1,543 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 508 göst.