0 oy
220 göst.
Diğer kategorisinde (76 puan) tarafından
Kizlar komsum kocasiyla arasi gayet iyi olup,son uc aydir kocasinin sıkıldım,yeni bir hayat istiyorum vs gibi sorunları nedeniyle bosanma davasi acildi,biz nolur nolmaz diye bi hocaya gittik adam eve gelmiyo hocanin yaptiklari,1-Bir kagida biseyler yazip bunu agaca baglayacam ruzgar esmesi lazim dedi

2-Bi ipi sirkeli suda bekletmis,bunu eve koy dedi

3-İki tane muska verip birisi kapinin uzerine digerini uzerinde tasiyacakmis,sonucta kesim olarak kocan geri gelecek dedi bu uygulamalardan haberi olan var mi,,ise yarar mi?

8 Cevaplar

0 oy
(2,387 puan) tarafından
O ne ya öyle inanıyor musunuz cidden böyle şeylere gitmek isteyen defolsun gitsin bosversenize
-Reklam-
0 oy
(2,737 puan) tarafından
Adam büyü yapmış, başınıza bela arıyorsunuz ya. Belli işte adamın hayatına yeni biri girmiş. Durduk yere sorun çıkarıyor. sevgilisiyle yeni hayat planları var. Bırak bosansin.
0 oy
(993 puan) tarafından

Hoca değil şarlatan bence o. Hocalardan medet ummayın arkadaşım ya Kuran'dan Allah'tan isteyin . Muskayi da açıp okutturun acaba ne yazmış muskaya diye :):angel: bu arada bu kocalara bu kadar düşmeyin bırakın cehenneme kadar yolu var. Bu kadar çok pış pış yapıldığı için bir taraflari kalkiyor p*zevenklerina

0 oy
tarafından
Hocaya gitmeden bir evlilik terapistine gitmek akıllarına gelmemiş mi iş hocaların muskasına kaldı vay beee 
tarafından
O kadar haklısın ki. ++++++
0 oy
tarafından
Öyle muska işleri çok tehlikeli yapmayın bence öyle şeyler,ters tepiyor ve daha kötü şeyler oluyor Allah korusun keşke yapmasaydiniz yinede siz bilirsiniz.
0 oy
tarafından
Bunlarla uğraşmak yerine gidip abdestini alsa iki rekat Teheccüd namazını kılsa Allah'ım hayırlı bir evlilikte yuvamı bağışla dese Allah'a yalvarsa emin ol şu yapılan sacmaliklardan vakit kaybı dahi yaşamadan faydasını görür. Şimdi ben şöyle birşey söylemek istiyorum zamanında bana da bağlama büyüsü yapılmıştı kısmetim bağlansın diye kafayı yeme evresine geldim bir arkadaşım var uzeirnde ölüm büyüsü yapılıp korumaya alınmış bir bebek ve yaptıran kişi doğduğu gün oluyor bu çocuk şuan buraya yazdıklarımı bile hissediyor eminim bana dediği tek şey sakın hocaya medyuma herhangi birine gitme Allah'ın izni olmadan hickimse hiçbir varlık hareket edemez 40 gün Teheccüd namazı kilacaksin dedi ben ***** gibi ince korkup hocaya gittim yakmak lazım falan dedi daha da çok korktum sonra namaza başladım 45. Günü eismle tanıştım 7 senedir beraberim
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Bizim bi arkadasin orda buyu yapan bi kadin varmis. Kadının biri kocam beni aldatiyo kadinlara gidiyo diye sikayetle gelmis. Büyücü bi asma kilit vermis biseyler yapmis sen anahtarını acmadikca kocan kimseye gidemez demis. Adam kimseye gidememis evet ama kadin anahtari kaybettigi icin karisiyla da beraber olamiyomus :)))) kadin da yana yakıla büyücüye bozdurmaya gelmis. Aklima o geldi. Uzerinde varsa bisey bozdurursun bu evet ama yok gitmesin yok geri donsun yok beni sevsin diye başkasının kaderini etkilemek olur ve gunahtir
0 oy
(5,432 puan) tarafından
Evet biliyorum kedi kılıni yemeğinin içine atsın tam etki eder :))) nasıl inanıyorsunuz bunlara

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 611 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,314 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,599 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde 2 boys mommy (3,340 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,103 göst.
24 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Nisan89 (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 240 göst.