0 oy
111 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (588 puan) tarafından
Cumartesingunu kizimin butun vucudu kizarp kabardi sinek isirmis gibiydi butyn vucudunu acile goturduk alerji ignesi yaptilar tamamen gecti ama sonrasinda gene kabariyor ve kizariyor yarina doktora goturcem randevu alcam ama neden boyle oluyor simdiye kadar biseye alerjsii yoktu farkli biseyde yiyip icmedi

4 Cevaplar

0 oy
(762 puan) tarafından
Gunese cıkıp topraga falan dokunuyormu ben mesela günese cıksam kasınırım sinek yemıs gibi kabarıyor hemen 
-Reklam-
0 oy
(116 puan) tarafından
Güneş falan alerji yapıyor olabilir cildi hasassa özellikle
0 oy
(1,266 puan) tarafından
Kizum gotursen bisi farketmicek alerji testi icin bi hfta bekletiyolar igne vurdugu icin bnmm kizimida oldi igne vurunca hafif oldu gecti sonra doktora gotrdum bi hfta snra gel dedi igne alerjiyi durdgu icin yapamyz dedi
(588 puan) tarafından
Peki bi alerjisi cikti mi canim boyle sicaklardami olmustu sizinde
(1,266 puan) tarafından
Bilmiyorum.nedenini bi kere daha boye.olmistu  ayni oyle cogaiyordu ilac verince gecti bende gecince gitmemistim bu sefer gittim igne vuruldugu icin test yapamayz dedi ama bebekken hicbirseye alerjisi cikmamisti
0 oy
(9,667 puan) tarafından
Benim oglumda oluyirdu asiri baharatli bi cips sonrasi sicak susuzluk oyle yapiyordu alerji igneyi birde şurup verdiler daha cikmamisti bu bende de olan bsydi gecti şukur
(588 puan) tarafından
Boyle sicaklardami olmustu sizinde
(9,667 puan) tarafından
Evet canim
(588 puan) tarafından
Kac gun surdu peki bizim bu ucuncu gun alerji ignesi yapildugi gun gecmisti dun aksam alerji surubuda verdim ama gene cok kabardi
(9,667 puan) tarafından
Gectimi csnim goturdunuzmu kuzuyu 1 hafta gecti gecti kabardi seklinde olmustu bizim
(588 puan) tarafından
Mustelanin bi sampuanini aldik eczaci onerdi yikadigim gibide gecti gercekten

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 104 göst.
19 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,967 soru

24,176,592 cevap

336,134 kullanıcı

...