Cogu gitmis azi kalmis canim sabret. İlk bes ay biyle insan insan gbi yasayamuyir . Öluden rek farkim toprak ustunde olmK. Bis yere nefes alip vererek gunlur geciyor. Bes aydan sonra yere kiyarsin bebek yuvarlanmaya donmeye calisir eline bisey ver kemirir artik bez kitap falan. Uykularinbirazdaha duEne girecek 4 atdan sonra. Hendine bakabilecek firsatin olur. Ben kendi sefilligime oturup agliyirdum ne haldeyim bukadar ezik sefil sefalet yasamak agirima gidiyordu. İkinciye kazayla hamile kaldim kizim 6 yasindaydi okDR eahatlMistim ki tum eziyetler bitmisti 4 yasindan sonra minik insancik oluyir oyle eziyeti derdi yuku kalmio cocugun. Tam rahata ermisken tekrRdan ayni seylwei ySayacak ilmak hamile hLmis olmak inanilmaz agirima gidiyordu kendime acidim baya uzunca bi sure . Doktor gderdik kendime acirdim eskiden rahat eahat sira beklerken artik bebekle eziyetlw piapia pia ee ee ee. Sacma sapan hoplama Ziplama aglama zirlama seklinde aieami gelae de bitawde iaimi eve Tsam kendimi seklindeydi. Bi sure ainra farkettim ki artik kendime degil baskalarina aciyorum. Bes alti aylik ilunca bebek. Doktorda yeni dogum yapanlari yada ufak bebegi ilanlara vah vah vah allah yardimciai olsun deyip baskalarina aciyorum hamile gorunce vah garibim ne eİystler ne cileler beklior seni diye hamilelere aciyirum. Sinra farkttimku ben acinacak durumu atlatmisim artik) snra kndime gldim silkindim bi toparladim iyi kotu mecbur yasamaya calisuyirum olu topragini silkinip atmak gerek artik diyerek toparladim
1,491,322 soru
24,370,170 cevap
347,962 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın