0 oy
705 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Konuşma aynen şöyleydi eşimin babaannesinin durumu eskisi kadar iyi değilmiş annemle konuşurken bana yanında kalan görümcem için eşin kız kardeşini getirirse vefat edince ne yaparsın diye sordu Ben de abisi istedikten sonra bir şeyi yapamam dedim ama aklıma gelmiyor değil hani boşandı kız kardeşi Haydi hayatı beni bağlamaz da en son memlekete gittiğimiz zaman sayısız kişi ile görüştüğü ne tanık oldum Tabii Özel Hayat onun ama eşim öyle demez birden fazla kişiyle konuştuğunu gördüğü anda çok kötü şeyler olabilir bu sebepten dolayı içim huzursuz ben karışmam Zaten de hani gün olursa gelirse tartıştıkları ya da kavga Yaptıkları zaman ben duramam eşime ufaktan şöyle söyledim Dedim işte getirecek misin kardeşini Getireceğim tabii dedi Ben de Bence ona bir sormalısın belki hayatıma biri vardır belki evlenecektir sana diyemiyor dur dedim evlenecek s benden isteyecekler diyerekten olayı kapattı açıkçası bir şey de diyemedim ne yapsam da Vazgeçersem eşimi yanlış anlamayın kötü bir insan değilim Sadece sayısız kişi ile konuştuğu için tedirgin oluyorum Hadi biraz da bana akıl verin ne yapmam lazım sizce

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Rahimem cumlelerine bi nokta koy kiz :) valla anlayamadim kim kimi yanina cagirmis kim gelmis. Senin kotu niyetli biri olmadigini hepimiz biliyoruz bitek bu konuda arkandayim :) olayi anlayamadim kusura bakma <3:)

tarafından
33 yasnda birinyetiskin sayılır eşinin sorması lazım gelmek isterse gelr   ila gelecek diye Bi tavır koymamasi gerk
tarafından
Dediğim gibi ben karışmam ve kapım her daim açık kendiside biliyo ama abisi saygı duymaz onun için üzülüyorum ve endişe ediyorum gelme diyemem ben benim düzenim bozulmaz bi lokma ben yiyosam bi lokma da ol yerr eşim bilir huyumu herkesi kendim gibi gördüğümü  asla bana sormaz getirir getirsin işde tek sorun bu yani tabikide oda bilecek insanların nasıl ***** olduğunu kötü olduklarını tanıyarak öğrenecek ben onu anlıyorum yaşı 33 falan ama istediği gibi kimseyi bulamadı eşinden sonra
tarafından
Hmm 33 yasindamiymis bilmiyordum. Eselr birbirine hicbisekilde baski yapmamali zora kosmamali ki gectim yetiskinde biri. Bence zste 33 yasinda biri gelip de sizinle birlikte kalmaz canim illa oda rahst etmek ieteyecektir
tarafından
Rabbim knunda karsisina kendisini anlayacak iyi durust biri cikarsinda evlenisn insallah
tarafından
Karışmam canım kendi aralarındaki soruna tek üzüldüğüm taraf sadece saygı göstermez keşke birini bulsa istediği gibi hiç olmasa rahat hayat yaşar
-Reklam-
0 oy
(50 puan) tarafından
O kızın hayatı bir şey diyemezsin tabi ama sen bence çok karışma bu sefer eşinle senin aran açılabilir sonuçta kardeş her şeyden önce geliyor birde eşinin kız kardeşi kaç yaşında
tarafından
33 falan vardır yani dediğim gibi beni bağlamaz ama eşim öyle demez biliyorum
(50 puan) tarafından
33 yaşındaki kadın zaten istemez gelse bile bir süre sonra rahat edemediği için gitmek ister
tarafından
Ben karışmam  kendileri bilirse tek korkum eşimin saygı göstermemesi olucak
0 oy
tarafından
kac yaşında kız kardeşi , küçükse tek bırakmak olmaz ama buyukse düşünmek gerek
tarafından
Yok kızz 33 vardır kesin
0 oy
(3,529 puan) tarafından
O senin gorumcenin sorunu . Senin ta şimdide düşünmenin  bi anlamı yok ki...
tarafından
Öylede ben anlayışlı bir insanım ama eşim değil onun için endişeliyim
0 oy
(1,304 puan) tarafından
Canım insallah babaanne vefat etmeden gorumcen evlenir ;)
tarafından
Umarım bende isterim iyi insanlar çıksın karşısına ama insanlar çok kötü

İlgili sorular

+3 oy
3 cevap 132 göst.
0 oy
0 cevap 73 göst.
3 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 116 göst.
23 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Glrhrn (4 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 368 göst.
24 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,406 soru

24,182,977 cevap

336,435 kullanıcı

...