0 oy
208 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşime az once bebek için silikon onluk al dedim hemen kızdı mesaj olarak yazıyorduk sende eve birsey almadan bırakmazsın o kadar sey diyosunki eve gelmek istemiyorum senin benim zamanımızda silkon onlukçu takmışdılar bize. Bende olsaydı zamanımzıd atakmayacaklarımıydı silikon tabak gibi yıkayinca hemen kuruyor müslin parça önlükler kirlenince yıkasamda geç kuruyo. Hem her zaman onu al bu u al demiyorum kendisi . Kendisi bisey laızm deyil dediyimde ıvr zıvır alıyo ben toplu bisey al dediyimde kacga çıkartıyor akşam gelip kıyameti koparır artık ne yapacam ne yapmalıyım bana hamile oldugun için susuyorum diyor sustulca kuduryosun. İlk bebeyimdede hamileliyimde sabr etdi doğduktan sonra bir sürü sınırlar koyup psikolojimi bozdu şimdide yine hamileyim neden hamile kaldımsa artık boule bir adamdna ikinci defa açıkca goruyorum hamileyken sabr ediyo sadece hamileliyim boyunca hep bana kriz yaşatıp ağlatıyo ne yapmalıyım

3 Cevaplar

0 oy
(1,980 puan) tarafından
Eşinizin huyunu biliyormuşsunuz neden 2.cocugu düşündünüz ki size yazık bazıları hanzo geliyo hanzo gider maalesef 
tarafından
Beni kendim için hiç doktora goturmedi eşim spiralada raız deyili bu hedef koymuş 3cocuk yaocaz diye  boyle bi kocadan kurtulusmu var
(1,344 puan) tarafından
Valla o zaman zırvalamasın  hem doğur diyor hem ilgilenmiyor yok öyle üç kuruşa beş köfte sinir oldum şuan kocana . Ya bizim cokda bir durumumuz yok kendi yağimizda kavruluyoryz yani çok şükür Hamd olsun. Ama bir güne bir gün asla yani çocukların ihtiyacı ne olursa olsun söylenmez daha iyisini almaz ama yine alır Allah razı olsun ondan bin kere valla aksine ben diyorum yapma etme alma diye.  Sanada Allah sabır versin kocana da hidayet versin inşallah  hep byle gitmez
(1,344 puan) tarafından
Yaşınız genç mi acaba eşiniz belkide daha idrak edemiyordur  bazı şeyleri bazı insanlar gerçekten geç olgunlaşır acaba diyorum bilemem yine .
tarafından
Ne genç aklı başında adam bazen konusuyo boyle ***** ***** 28 yaşı var
(1,344 puan) tarafından
Hmm anladım cnm Allah sabır versin sana ❤
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çocuğuna 1 önlüğü çok gören sana bunları yapan adama ikinci defa babalık olma lütfunda bulunman hata 
tarafından
Ya anlıyorum para biriktirip ev almak istiyor işleri zayıf ama ben gereksiz biseyler istemedim asla ev için. Kendisi hep abu cubur ıvır zıvır aldı ben bugün hiçbsey lazım deyil dedikce
tarafından
Canım öyle düşünüyor olabilir ama gün bugün sonuçta yarınımız var mı yok mu belirsiz
0 oy
(4,950 puan) tarafından
Bazıları birikim yapayım derken hayatı her iki tarafada zehir ediyor böyle hayatımı olur 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 141 göst.
0 oy
3 cevap 206 göst.
9 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 396 göst.
29 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Edanur'un annesi♡♡ (1,627 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,557 soru

24,185,292 cevap

336,583 kullanıcı

...