0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

3 yaşında oğlum hiçbir şey yemiyor. Ne kahvaltı ne öğle yemeği ne akşam yemeği hiçbirisi yok. Çok da zayıfladı çok üzülüyorum bu haline :( İştahsız çocuklarınıza neler yediriyorsunuz ya nolur tavsiyenize ihtiyacım var…

5 Cevaplar

0 oy
(1,462 puan) tarafından
Gorumceninkiler de öyleydi Dr a götürdü iştah açıcı şurup verdi şimdi daha iyiler sizde bir götürün faydası olur belki
tarafından
Polivit veriyorum canım Zühre ana kullandık fayda etmedi polivit başladım dün inşaAllah faydası olur
-Reklam-
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Hiç zorlama, açlıktan ölmez nihayetinde, bak bazen benim çocuğum sadece sabah yedigi şeyle yatıyo asla zorlamıyorum, bir kere teklif ediyorum yerse yiyo yemezse ikinciyi söylemiyorum, çok acıkınca ben yerken falan kendi gelip istiyo daha 23 aylık. Bide ben depremde 20 günlük çocuğun günler sonra çıktığını görünce daha da rahat birakmaya başladım yemek konusunda. O bebek açlıktan ölmediyse benimki iki gün yemezse bişey olmaz heralde diyorum.
tarafından
Çok doğru canım ama yemeyince çok takıyoruz anne olarak aklım hep onda oluyo. Gezmeye bile gidemiyorum mutfaktan çıkmıyorum akşama kadar
0 oy
tarafından
Benimki de oyle bu aralar 2,5 yasinda yemek seciyor bi de kilo almiyo kac aydir
tarafından
Aynen biz de en son hastaydık baya kilo kaybettik17den 15e düştü kemikleri gözüküyor çok üzülüyorum :(
0 oy
tarafından
Değerlerine bakıldımı 

Bağırsak paraziti olabilir oda iştahı kesiyor yani doktora götürün siz 
tarafından
Sanmıyorum olsa karnı ağrırdı sürekli
0 oy
(1,198 puan) tarafından
Benimde 26 aylık öyle valla bende kafayı yiyecem en son
tarafından
Napıcaz canım böyle hergün düşünmekten yoruldum inan ki. Bişey yemiyo diye de evden çıkasım gelmiyor.
(1,198 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun cnm

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 803 göst.
0 oy
1 cevap 66 göst.
5 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Gurmeanne (769 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 114 göst.
0 oy
5 cevap 165 göst.
16 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Manolyam (3,352 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,524 soru

24,184,747 cevap

336,542 kullanıcı

...