İlk defa gelcekler yeni evli çift eşimin arkadasi , kızım hiç durmuyo hava aşırı sıcak evde bişey yapamicam hazır biseyler alcam ne alayım sizce yani kuru pasta düşündüm bı kaç çeşit yanına tatlı çayla sonra çerez belki darı da patlatirkm ilk defa gelcekler ya darı da kararsiz kaldım şimdi ayıp olmasın bilemedim sonra da meyve çıkarsam ve kahve yapsam olur mu fikir verin bana , beni çevremde herkez biliyo evine aç gitceksin derler tıka basa doyuyorum insanlari yeter otur artık der her gelen ama illa yesinler istiyorum başka ne çıkarabilirim ya da olur mu bunlar ne diyosunuz
Aksam davetiyse ve ilk defa geleceklerse bencd yemekle agirlamak daha dogru olur bence. Cünku cay ikramliklari hazirlamak daha yorucu bence kek pogaca tatli vs.
Kurabiye ve soğuk baklava yada eklerde olabilir canım kuruyemiş cips çikolata gibi atıştırmalıklarda eklersin sunuma tamam işte yada çocuk uyuyunca irmik helvası yap dondurma al birde dondurmalı irmik helvası yaparsan dışardan tatlıya gerek yok
Bence mısır patlatma canm hazır kurabiye alıcam demişsin yanına bi kek çırp hazır börek satılıyo ondanda al bide patates salatası yada makarna salatası yap istersen zaten çerezde çıkarıcakmışsn daha ne olsn . Arkasında kahvesini yap lokumun varsa lokum yoksa çikolata koy oldu bitti işte sıcakta bişe yenmiyo zaten
Yorumlara baktımda bazıları çok acımasız konuşmuş benim 2 aylık bebeğim var artı 3 tane daha evladım sabahtan akşama kadar koşturuyorum imkanın varsa al kuzum tabiki bende adiyamanda oturuyorum çok aşırı sıcakkk pişmemize az kaldı serin yerlerde oturan ne bilsin halimizi
1,489,754 soru
24,348,426 cevap
346,369 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın