0 oy
391 göst.
Diğer kategorisinde (2,587 puan) tarafından
kızlar demiştim ya geçen pazar eşimi darp ettiler diye yüzündeki yaralar morluklar geçti bu akşamda düğünümüz vardı neyse kolu ağrıyodur gidelim diye ısrar etmedim ve geçen akşam eşim balkonda otururken dedi teyzenin düğünü sonuçta annen gitsin biz ne yapmaya gidicez boşver dedi bişey demedim akşam eniştem aradı eğer düzeldiysen gelin dedi daha ağrım var dedi bende kıyamadım yine tek bırakıp gitmeye düğüne gidemedik yani ama bugün kalktığında hiç bir şeyi yoktu 2 kere çarşıya gezmeye gitti süslenip arkadaşları aradı anında gitti kahveye bende hiç konuşmadım onunla çünkü hep yaptığı şey gerçekten bıktırdı beni artık ne zaman düğün vs.olsa hep bir bahane çıkartıyor böyle olucağını bilseydim yeminle tek giderdim 

11 Cevaplar

0 oy
(423 puan) tarafından
Erkekler bu konuda gerçekten gerizekalı. Ve yaptıklarını yapicaksin başka türlü anlamiyolar gerçekten noo merhamet 
(2,587 puan) tarafından
evet aynen
(423 puan) tarafından
Bende yaklaşık 1 saat önce bidaha senle bakkala bile gitmem dedim. Ne zaman biyere gitsek ya beni tek birakiyo yada çocuktan beter hareketler yapiyo. Ben ailemle bile tek bırakmadım hiç çekinir eder diye. Ama salagim keşke biraksaydimda sıkıntıdan çatlayıp patlasaydi gerizekalı bundan sonra bulur.
-Reklam-
0 oy
(2,387 puan) tarafından
dğünlerden nefret eden ben

amaaaaaaaaaaaaann salla gitsinnnnnnnnnn
0 oy
tarafından
keşke baştan söyleseymiş, sanki istemediğini söylese adamı dövüceksin
(2,587 puan) tarafından
evet evet aynen
0 oy
(1,876 puan) tarafından
Keşke gitseydin yakınmış bide :( acımayın şunlara Allah aşkına yaa 
(2,587 puan) tarafından
evet keşke ya
0 oy
(415 puan) tarafından
Tek gıt kafan rahatca eglrn ben oyle ypıyorum artık. Ömrimü çürüttü kalanıyla ıdare edyorm artık cokta tın. Eşimle hiçbryere hıcbr ortama gıtmeme kararı aldım dun itibariyle konusmuyorumda. 
0 oy
tarafından
sen de isine gelmedigi yerlerde bir tarafim agriyo dersin
(2,587 puan) tarafından
evet öyle dicem onunda mutlaka kendi tarafinin düğünleri olucak
0 oy
(17,384 puan) tarafından
Yanlış anlama canım ama eşin hep bı problem cikariyor  postlarindan bılıyorumm oraya gitmem buraya gitmemm ağrısı olan adam oturur evinde bu resmen seni kandırıyor

Senin yerinde olsam giyinir kusanir giderdim yatalak değil sonuctaa
(2,587 puan) tarafından
gidicegimiz yer uzaktı canım eşim gittikten sonra gitme imkanım olsa giderdim
0 oy
tarafından
Keşke gitseydin kıyamadın ama o sana kıydı bak 
(2,587 puan) tarafından
bidaha nah bulucak
0 oy
(23,590 puan) tarafından
Teyzenin kendi mi evleniyor bence gitmeliydin kimse sana ayrıl boşan demez böyle bor sebep için ama ölümcül hasta değil yatak döşek yatıyor değil sen gidebilirdin seni caydırabildiğini gördükçe daha çok tekrarlayacak bu davranışlarını 
0 oy
(49 puan) tarafından
İnan olsun ben giderim kuzum neden diye sorarsan son zamanda bu konu bizde de gündem kendi tarafından düğün olunca bir hafta önceden izin alıyor benim tarafımdan düğün olunca söylüyorum 3 4 gün önceden unuttum diyor geç kalıyor izin almaya bide akşam üstü girip gece çıkıyor işten sinir oldum tartışma konusu oldu resmen bak bugün kendi köyümde düğün var sap gibi gidicem ama gidicem yani 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,855 soru

24,091,154 cevap

331,754 kullanıcı

...