0 oy
306 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Hanımlar ben şehir hastanesinde doğum yapacam inşallah 6 yaşında kızım var bide eşim acaba yanıma girmelerine izin verirler mi 38+1 haftalık oldum izin vermeseler ben ne yapacam tek başıma bilgisi olan varsa yazsın lütfen 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yok mu kimse gelip refakatçi olarak yanında kalsa canım bence hastaneyi arayıp sor bakalım inşallah izin verirler
tarafından
Var bı çok kişi ama hiç ne sooran var ne arayan bı nasılsın bile demediler ben nasıl diyim benimle hastaneye gelin diye
tarafından
Canım benim de kimse yoktu ama araştırma hastanesinde doğum yaptım o zamanda pandemi zamanıydı eşimi de almadılar hiç zaten mecbur eşim parayla refakatçi tuttu ne yapalım kimse olmayınca mecbur kalıyor insan eve geldik eşim bana baktı ben toparlanana kadar
-Reklam-
0 oy
tarafından
devletteki durumu bilmiyorum refakatci aliyorsa kizinida kocani da alir ama gece kalamaz cocuk. gece esinle donerler.. tek hic birsey olmaz merak etme. hem belki kalmazsin bile
tarafından
Bende zaten kızım için istiyorum 6 yaşında bı gün bile bednen ayrı kalmadı istemezlerse bende çıkarım bı aksilik olmasa inşallah normal olacak zaten
0 oy
tarafından
Devlette refakatçi almadılar bana. Tek basimaydim ama korkacak bişey yok sonuçta o kadar doktor hemşire var
tarafından
Korkmaktan değilde kızım bı gün bile benden ayrı kalmadı dk başı kardeşim ne zaman gelecek ben ne zaman gorecem der oyuzden biz içerde o dışarda çok üzülecek ben oana dayanamam
tarafından
Siz çıktığınızda unutur inşallah :)
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Benim eşim kalmisti canım yanımda. Ama büyük oğlum evde annemlerle kaldı 
tarafından
İşte annene birakmissin annme yanımda değil diğerlerine ben güvenmiyorum bide hiç arayan soran olmadı falan
(9,076 puan) tarafından
Hastaneyle bir konuş ricada bulun canım belki kabul ederler. İnşallah sağlıcakla alırsın kucağına. Gerisi bir şekilde halloluyor
0 oy
(486 puan) tarafından
Normal doğumda 1 gun kalınıyor

Sezeryan  2 gun sanırım 

Bizim hastanede bayan redekatci istediler

Ama eşim gelip görebildi izin verdiler rica rttik

Sen hastaneyi sor istersen tekli oda ise rica et kimsem yok falan de belki izin verirler vermezlerse de korkma bence tekte yaparsın ama çocuğunla izin vermezler gibi hic denk gelmedim
tarafından
Olmasa bende çıkarım aynı gün içinde çünkü kızım dışarda biz bebekle içerde kızım dayanamaz
tarafından
İmza atip.cikabiliyor musunuz bir gece zorunlu degil mi
tarafından
İşte onu bende net bilmiyorum ama imza atıp çıkılıyor galiba
0 oy
(3,402 puan) tarafından
Bn 2 sene önce devlette doğum yaptm kaynanm kaldı şansa oda boştu eşimde kaldı hemşire kalamzsn dedi ama eşim kaldı geç saatte dayısına gitti snra :) 
tarafından
İnşallah banada denk gelir oda boş sa ısrar ederim belki alırlar
0 oy
tarafından
Kırklareli devlet hastanesi(sehir hastanesi) 2021 temmuzda dogum yaptim bi gece yattim esim yanimdaydi tek yatak vardi sabah suni taktilar esim aksama kadar yine yanimdaydi dogumdan sonra iki yatakli odaya gectim ama benden baska kimse gelmedi ondada esim yatti erkek refakatci devlet almiyo diye biliyodum ama bize kimse bise demedi kaldi valla 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 50 göst.
15 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 116 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Nimbus (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 261 göst.
1 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Powerpufff (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 282 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Demet2011 (58 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,463 soru

24,031,092 cevap

328,695 kullanıcı

...