+1 oy
446 göst.
Diğer kategorisinde (1,467 puan) tarafından
Başardım diye bilirim yani bugün 3 üncü günüm sigarasız tiksindirmedi ilaç bni ama ilacı kullandığımda 6 ıncı gün fark ettim azaltmışım bir paketi 2 buçuk günde bitirmişim 9 uncu gün sigarayı bıraktım bugün 11inci gün ama sigarayı bırakalı 3 gün oldu daha ilacı kullanıcam bitene kadar sonra kontrole gidicem gel dedi bir ay sonra şunu ekliyim sigara içme isteğimi bitirdi ara ara aklıma geliyor cnm istiyor ama uzak duruyorum

10 Cevaplar

+1 oy
(1,467 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

ilaç bu ketem ücretsiz veriyor
-Reklam-
0 oy
(8,675 puan) tarafından
İlaç ne ilacı 
(1,467 puan) tarafından
Atayım cnm
(8,675 puan) tarafından
Ben. Çok içmiyorum günde 5 dal felan maximum. Yinede bağımlı olucam diye korkuyorum
(1,467 puan) tarafından
Keşke bn o kadar içiyor olsaydım 1 paketi buluyordu bnm baktım hem cebime zarar hemde sağlığıma bırakma kararı aldım bu şekildede çok şükür 3 gün oldu içmiyorum
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Ne ilacı o  
(1,467 puan) tarafından
Keteme gidiyorsun Qsmok adında ilaç veriyor ücretsiz paylaştım zaten yukarda
0 oy
tarafından
Kendin için çok çok doğru bir karar vermişsin bende 2 gündür hiç içmedim zaten aşırı bağımlı değilim ama depremden sonra artırmıştım baya bir dur dedim kendime 
(1,467 puan) tarafından
Bm bağımlıydım zaten kan değerlerim de düşük olunca ferritin 4 değerim b12 200 sigara da içince daha çok etkiliyordu
0 oy
tarafından
Paylassanda içmeyince sinir krizleri geçirip kafasını duvarlara vuran keşler olarak bizde faydalansak 
(1,467 puan) tarafından
Attım cnm
(6,696 puan) tarafından
Komşudan istettiryor zıkım yaa
tarafından
Ohaa o niye
(1,467 puan) tarafından
Bm gece yarısı sigaram bitimce deli gibi o saatte market bakkal aramış biriyim kendim bırakmayı denedim ama bırakamadım keteme gittim en son ilaçla sigara içme isteğim gitti arada aklıma geliyor bir tane içeyim diyorum ama yok sakın diyorum yine bir bir der başlarsın diyorum
tarafından
Emzirme dönemim bitince başlayacağım bende artık gerçekten bırakmak istiyorum bıktım her sabah yuzumu bile yikamadan kosa kosa gidip sigara icmekten
(1,467 puan) tarafından
Aynı bn gözümü açıyorum sigaraya koşuyorum gece bile uyanınc aklıma o geliyor
(1,467 puan) tarafından
Şuan çok şükür aklıma bile gelimiyor saatlerce arada bir geliyor sigara diye bir şey içiyordum değil mi diye o da çok normal uzun zamandır içıyorsun sanki bi dost bir arkadaşın gibi bırakınca bir eksiklik bir boşluk hissediyorsun
tarafından
Tümden bırakmak nasip olsun herkese insallah
(1,467 puan) tarafından
İnşallah bn çok istiyordum önce göğüs hastalıklarına gittim doktor sigara bırakmak için onların ilaç yazamadığını söyledi 182 yi ara dedi ama 182 hastane randevu numarası yanlış biliyormuş demekki internetten baktım 171 i aradım biraz onların konuşmalarıyla motive oldum tabi o anlık daha sonrasında konuşmaları unutuyorsun bana burda hangi ketemde sigara bırakma polikliniği var diye baktılar iletişim numarasını verdiler arayıp randevu alın dediler aldım gittim form doldurdum kesin biraktırcak mı dedim kesin diye bir şey yok dedi tiksindirir dedi bana tiksindirmedi sadece sigara içme isteğim azaldı git gide sonrada bıraktım zaten istek azalınca ilk 3 gün sabah bir tok karınla 4 üncü günden itibaren sabah akşam bir tok dedi ilk 7 gün sigara içebilirsin dedi ilaç kullanırken daha sonra 8 ila 14 gün arasında kendine sigara bırakma günü belirle dedi ilaçlar bitince de gel dedi isteyen herkese nasip olur inşallah
0 oy
(18,325 puan) tarafından
Ha gayret canm bırakırsın inşallah 
(1,467 puan) tarafından
3 günü devirdik geriside gelir inşallah darısı isteyenin başına
0 oy
tarafından
Şu an bu posta öyle bir ihtiyacım vardı ki. Ben ciğerlerimden hastayım. Ama sigara tiryakisiyim ya hayatın ya sigara dedi doktor geçen gün. Mecburen bunu deniycem yoksa bırakamıyorum:(
(1,467 puan) tarafından
Cnm allen carr yöntemini hem dene hemde bu ilacı ketem varsa orda tabi sigara bırakma polikliniği varmı ona da bak o keteme git bırakmak istediğini söyle bn bir kaç gün içtiğimde hani hiç faydası yok tiksindirme yok diyordum ama 6 ıncı güm fark ettim ki sigara içme isteğim azalmış günde bir paket içen ben o bir paketi 2 buçuk günde bitirmişim daha sonrada 9 uncu gün kendime sigara bırakma günû olarak belirledim ve bıraktım allen carr sigarayı bırakma videosu yaz bir saatten fazla bir video o da bni çok etkiledi bu ilacı kullanırken ordan da bn destek aldım inşallah sende bırakırsın Allahın izniyle sağlığından önemli değil şu zıkkım ama işte tiryakisi bağımlısı olunca o gözüne gelmiyor düşünemiyorsun
0 oy
(2,387 puan) tarafından

Günde iki paket içen me: 

image

(1,467 puan) tarafından
Maalesef konuşmaları ile motive olmuştum fakat aradan 5 dakika geçtikten sonra bütün o güzel konuşmaları silindi ha birde bn onları arayıp konuşukende elimde sigara ile onları dinliyordum ama çok şükür bugün 3 gün oldu  içmiyorum ilk bir kaç gün önemli zaten o nikotini vücuttan atana kadar ara ara yokluycak seni içme isteği gelecek içimizde küçük canavar yani nikotin canı istedikçe bizi dürtecek içmek için ama bn o içimdeki küçük canavarı yendim
0 oy
(684 puan) tarafından
Merhaba ya sizin postu gördüm eşimle bugün keteme gittik eşim için bu ilacı verdiler eşim çok fazla içiyor sizin süreç nasıl geçti tamamen bıraktınız mi
(1,467 puan) tarafından
Merhaba Tabiki cnm o zamandan bu yana içmedim post açmıştım bununla ilgili cnm zaten şuandada o pista yorum yapmışsın o günden bugüne halen içmedim hiç aramıyorum da yani inşallah eşinizde bırakır bnm gibi bnde olan etkiler eşinizdede ilursa o da git gide içme isteği azalacak ve bırakacak
0 oy
(285 puan) tarafından
Ketem ne cnm mesala bn Pendik Kaynarca da oturuyorum  onun iicn nereye gitmek lazım esimde deniyor normalde günde 2 paket den fazla içiyordu geçen bı deneyim dedi sabah 10 dan aksma kadar bitana içmiş ama nefesim daraldı dedi nefes alamadım dedi şuan tekrar içiyor ama az içiyor yine 
(1,467 puan) tarafından
O da sağlık kuruluşu cnm her şehirde var diye biliyorum internette arama kısmından yazın bölgenizde varmı varsa sigara bırakma polikliniği var mı varsa iletişim numarasından randevu alın bn hemen aldım mesela bugün aradım yarına randevu oluşturdum sizin ordada belki sigara bırakma polikliniğine randevu ile bakılıyordur bizim burda diğer bölümlere değil ana sigara bırakmaya randevu alıyorsun

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 2,202 göst.
5 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde kbrazhra (1,467 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,506 göst.
20 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 387 göst.
15 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Oylesinebiriiste (1,369 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,259 göst.
19 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eylem Asya (336 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,821 soru

24,116,568 cevap

333,248 kullanıcı

...