0 oy
246 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (20 puan) tarafından
Doğum yapalı tam 2 ay oldu göbeğim var biraz artık onu dert etmiyorum bile ama belim yok eskiden kum saati gibi fiziğim vardı şimdi kapı gibi böyle olan var mı acaba düzelir mi eski oyuntulu beş görünümüm olur mu yeni doğum yaptığım için mi böyle yoksa artık hep böyle mi kalacak 

4 Cevaplar

0 oy
(486 puan) tarafından
Valla 6 aylik benimde öyle kum saati gibiydi. Bence zayıflayınca olur yine öyle 
(20 puan) tarafından
Ay inşallah ya travesti gibi duruyorum
(1,467 puan) tarafından
koptum burda Allahım ya valla bnde evlenirken 43 kiloydum kızıma hamike kaldım59 kg ile doğum yaptım eski kiloma yakın verdim ama kendim değil yani isteyerek vermedim daha sonra yine aldım 5 sene sonra oğluma hamile kaldım kızımdan sonra ona da 52 kg ile hamile kaldım 69 kg ile doğum yaptım 3 buçuk ay önce 63 kiloydum şimdi 56 olmuşum oğlum şuan 2 yaşında kızım 7 yaşında kilomdan memnunum ama herkesin dert ettiği gibi küçük bir göbüşüm var doğumdan kalan
-Reklam-
0 oy
(1,198 puan) tarafından
Duzelirsin cnm ben doğumdan bı sene sonra eski halime dönüyorum 
(20 puan) tarafından
Ne biliyim ya piskilojim bozuldu çatlaklar göbek kilo derken bide bel sorunu çıktı
(1,198 puan) tarafından
Düzelir inşallah cnm sıkıntı etme
0 oy
(4,891 puan) tarafından
İlk çocuktan sonra düzelir bence ama 3 4 çocuklu olup incecik beli olanı hiç görmedim olsada binde bir :) 
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Canım benim göbek vardı ama belim yoktu 5.5 ay oldu doğum yapalı hala daha ince ve iki ama basenler beni mahvetti bitirdi beni hiç basenim yoktu artık var bide popom güzel büyüktü şimdi kötü büyüklerden ama bence bu bel için at kestanesi var onu sür streç film ile sar ve sporcu korsesi takıp temizlik yap o yanma ile zaten  gidiyor ben evli değilken üni sınavı zamanı çok kilo almıştım 80 kiloydum 1 ayda bunları yaptım ek olarak kahve 2 kurabiye ile beslendim 50 kilo oldum sağlıklı değil ama güzel vermiştim 62 ile hamile kaldım 82 ile doğuma girdim 65 kiloyum şimdi nedennnn yemek yemiyorum 3 gün sonra ilk kez mideme yemek girdi 
(1,330 puan) tarafından
Düşük kalori ile hızlı kilo vermek trigliserid i yükseltiyor aman dikkat edin. Ben trigliserid im düşsün diye uğraşırken bilmeden yükseltmişim bi de
(2,203 puan) tarafından
İşte tam da bu yüzden 22 yaşında tansiyon hastasıyım canım
(2,203 puan) tarafından
Ki benim normal 14/9 15/9 çıkıyor yükseldiğinde de 19/9 oluyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 188 göst.
31 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mehmetcan Emir (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 421 göst.
16 Kasım 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Burcumehmet (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 173 göst.
4 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (15,245 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 590 göst.
19 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Nurgizem (274 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,352 soru

24,167,842 cevap

335,707 kullanıcı

...