0 oy
309 göst.
Diğer kategorisinde (3,414 puan) tarafından
İlçede yasiyorz , hamileyim 2. Gebelik ultrasonda bebeh 2 hafta önde çıktı 36 haftalık dedi adet tarihine göre ama bebeğin kilosu faln önde normal doğumda sıkıntı yaşarsın bebekle ilgili senle ilgili dedi merkeze gitmen gerek ama ihmal etme dedi belkide benm cihaza ilgilide bı sorun olabilir sen yinede merkeze git dedi kadın yeni atanmış 2 yıldır flan burda bende merkezi devlet hastanesini aradm sıra veririz dedi 1 saat yol gittik şansa ilk gebelikte takibi yapan doktor da ordaydi ona aldn sıra muane etti bebek de faln sorun yok dedi önceki ultrasonada baktı,snra kendi iyice bı ölçüm yaptı kilosu azikti 37 haftalık çıktı gebelikte ayy içmiz rahatladı inşallah 3 haftaya bebesimi Alicam kucapima stres oldum iyice kontrole git oğlan perişan oluyor flan 

6 Cevaplar

0 oy
(2,737 puan) tarafından
Hiç doktora gitmeyerek hamileliğini mis gibi geçiren ben :D 
(3,313 puan) tarafından
Kusura bakma da sende ki de biraz deli cesareti :)
(2,737 puan) tarafından
Deli cesareti değil bilinçlilik :D insanları hamile değilde hasta olduklarına inandirdilar. Hastaneye her gittiğinizde acaba kötü ne duycam dusuncesinde herkes. Anneler her an sorun yaşayacak gibi tedirgin hamilelik geçiriyor ve negatifi cektileri içinde ya doktordan bir şeyler duyuyorlar ya hamilelik sıkıntılı geçiyor. Sonra bi de bizim hamileligimiz zor gecti diyorlar. Emin ol doktora gitmese zor gecmeyecekti :D normalde iyi mesela, bi kan veriyor oooo bütün değer yerlerde hemen mudahaleler bi olaylar. Bırakın hamile olarak ilerleyin :) insan sadece pozitif düşünceyle bile iyilesebilen bir varlik. Negatifle de ölebilen :)
(1,198 puan) tarafından
Benle arkadaş aynı anda hamile kaldık arkadaşım  her iki haftada bir doktora giidelim diyordu ben gitmeyelim kötü bişey diyecekler moralimizi bozacaklar boşver bı kere gitik yeter diyordum yok beni dinlemiyordu bende yanlız gitmesin diye gidiyordum onla neyse bı gün doktor buna çok kötü konuştu bebeğin suyu yok cigerleri gelişmiyecek ölebilir falan dedi ben dedim ki arkadaşa bu kadar sık gelmeseydin bu kadar üzülmedin o gün bana hak verdi dedi bı daha böyle sık gitmiyecem başka bı doktora giti doktor bebek çok iyi sağlıklı dedi hiç bı sorun yok dedi arkadaşım bana dedi keşke seni dinleseydim en iyisi o kadar sık hastaneye gitmemek
-Reklam-
0 oy
tarafından
Senin muayneni yapan doktor özel üniversiteden uzaktan eğitimle mi mezun olmuş ona diploma veren fakülteyi başlarına yıkmak lazım son haftalarda uktrasonda bebek kilosunda 300 500 gr arası yanılma payı olur bunu hesap edememiş mi yada bunu bilmeden mi tip fakültesinden mezun olmuş ayrıca ne demek benim cihazımda sorun var allahim yarabbim ya şu periyotik cetveli bilmeyen insanları tip fakültesine almiyorlar mi cinnet geciresim geliyor
0 oy
(18,207 puan) tarafından
Bazıları diplomayı nerden alıyor cidden şaşıyorum 
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Birincisi 30 üncü haftadan itibaren oluşmuş geri ve ileri olma durumları üç haftaya kadar normaldir ama 30. Haftadan önce bu tarz şeyler varsa o zaman detaylı incelenmeli 
(993 puan) tarafından
38 haftalığım bebeğim 32. Haftada kaldı ne özel ne devlet sorun teşkil etmiyor kaç doktor değiştirdim de . Beklemedeyim bakalım ne olacak Allah'a emanetiz ikimizde
0 oy
(1,451 puan) tarafından
Benimki 4 hafta ondeydi ondada doktor korkutmamisti genetik faktorler etkili olur demisti
0 oy
(1,217 puan) tarafından
Benimde 10 gün geride dedi yani önemli olan sağlıklı olması 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 485 göst.
18 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Ecem44 (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 127 göst.
23 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 404 göst.
10 Ekim 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 123elif123 (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 106 göst.
19 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynepmutlu0606 (60 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,047 soru

24,081,041 cevap

331,210 kullanıcı

...