0 oy
122 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Çok kötü ağrıyor ya var mı başına gelen

image

6 Cevaplar

0 oy
(1,259 puan) tarafından
Sert mi oynatinca hareket ediyormu
tarafından
Sert canım oynayınca hareket etmiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Biyere kakmissindir canim,sıcağı sıcağına anlamio insan. kas gevşetici sur geçer.gecmesse doktora görün geçmiş olsun
tarafından
Sağol canım benim
0 oy
tarafından
Kist olabilir canım bendede vardı aklım gidiyordu ağrıdan ortopedi doktoruna gittim şırınga ile çekti kayboldu...2 senedir çıkmadı bazen tekrarliyormus
tarafından
Googleye ganglion bilek kisti yaz çıkar bak bakalım benziyor mu
tarafından
Baktım canım benziyor ha
0 oy
(496 puan) tarafından
Benim iki bilegimde  de var  yağ bezesi ciddi bisey değil 
tarafından
Ağrıyor mu peki
(496 puan) tarafından
Evet bastırınca bükünce ağrı yapıyor
0 oy
(1,137 puan) tarafından
Abimde çocukken çıkmıştı hemen hemen aynı yerde bir tık üstünde kesip aldılar şuan dikiş izi yeri hafiften belli yağ bezesi gibi bir sey o
0 oy
(870 puan) tarafından
Bende  de vardı canm kırıkcıya gıttım eliyle bastırdı ovaladı yok oldu gitti bılmedıgın iz guvenmedıgınz kırıkcıya gitmeyin bıızmkı unlu adam heryerden yanına geliyorlar yoksa ameliyat olursn ameliyat olsanda tekrardan cıkıyr agır bırseyler kaldırmışşın bileklerini ellerinı zorlamıısn ondan cıkms cnm 
tarafından
Sağol canım ben9m

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 166 göst.
28 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sengul81 (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 188 göst.
21 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gerigelen (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 92 göst.
9 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde SağlıklaGelBebeğim (365 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
9 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde SağlıklaGelBebeğim (365 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,077 soru

24,039,097 cevap

329,049 kullanıcı

...