0 oy
901 göst.
Diğer kategorisinde (879 puan) tarafından
Yaa otel ayarlandı eşimde uzun süre il dışnda olacak mecbur gidecem havuza da girmek istiyorum tampon taksam sknti olur mu 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

Tak kim görecek sanki :) gıda boyası atılmış su gibi olmaz merak etme :) :D

(12,153 puan) tarafından
Kızlar bişey sorcam, tamponu regl olmasak bile tatilde enfeksiyon riskini azaltmak için kullanabilir miyiz
(54,156 puan) tarafından
hayatta takamam ya ☺️☺️☺️
(12,153 puan) tarafından
Hayatımda hiç almadm bilee ikbal :D
(54,156 puan) tarafından
ben enfeksiyonda fitili zor soktum ilkinde girmemisti bile☺️☺️☺️☺️
(12,153 puan) tarafından
Aynı bende valla :Djd
-Reklam-
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Tampon nedir kiz
(879 puan) tarafından
Rahme takiliyo canım kanın gelmesini önlemek icin
(2,938 puan) tarafından
Adet pedi gibi
(879 puan) tarafından
Yok canım pamuk gibi
0 oy
tarafından
Sıkıntı olur cunku şişiyor ıcınde, havuz ıcıne onla gırmek hem sende enfeksıyon yapar hemde anında şişecegı ıcın sızıntı yapar havuza igrenc yani
(879 puan) tarafından
Yaaa:(((
(882 puan) tarafından
Kız saçmalama su orayamı giriyor tamponu şişirsin :)
(2,387 puan) tarafından
sacmalama yaw :D girilir .
tarafından
Kız yuzmuyonuz mu sız :D ben bunu evlendıgım hafta otelde adet olunca denedım bacagımı actıgım an şişti ıcımde takması cıkarması ayrı dert
(2,387 puan) tarafından
saol kanka ya biz yuzmuyoruz ya o sebepten ötürü bişey olup olmayacagını biliyoruz :d antalyada yasıorum hiççççç bişey olmaz dert etme googledan da araştırabilirsin istersen ( post sahibi)
tarafından
Guzel kardesım ben yuzerken şişti ıcımde dıyorum :D o yuzden sıze soruyorum bende izmirde yasıyorum yazları denıze havuza uzak degılız :D kendı basıma gelenı anlatıyorum
(2,387 puan) tarafından
ya bişe dicem de  D:D:d boyut onemli gzel kardeşim sana kısa geleni alıp takmıssın sen :D
(13,443 puan) tarafından
Sisiyo canim aynen bende kullaniyorum. Ama tasmiyo yani. Cok kullandim. Sadece kisa surece degistirirsen sikinti olmaz :)
(13,443 puan) tarafından
Kiz kisasi uzunudami varmis :D
(2,387 puan) tarafından
bacikolar o zaten günün anlam ve önemine uygun olarak mecbur sisiyor kandan da sişiyor amac o zaten şişip akıntı yapmayıp kanı içinde hapsetmesi
(2,387 puan) tarafından
var tabi kız sen neye göre aldın :sDfdalsfjlewjşfl
(13,443 puan) tarafından
Ne bilem neye gore uzun kisa veriyolsr tampon diyorum aliyorum eczaneden :D sismesi bana sikinti yaratmiyor zaten :D
(2,387 puan) tarafından
:D.dS.f kız allah seni ne etmeye SAD.sF:AS eczanecin erkek mi ondan sormuyordur sen biliosun zaten bu degil  bi büyük ver demeni bekliodur demezsen de aha tutturdum laaaa diodur S:FDSÇfÇe
tarafından
Yıne sen eczanedne almıssın ben marketten aldım dırek :D hayatımda ılk kez kullandım, anam nasıl şişmesı sorun degıl paytak ordek gıbı tuvalete yuruyodum ben, edebımle oturdum 3 gun kosede ayagımı soktum sonra :D ayrıca benım kanamam cok yogun ve uzun surer belkı de ondan şişti bılmem ama gırmemle sısmesı bır oldu :D
(2,387 puan) tarafından
:DS.sadsf.  ay ya ölcem :D:D markette satılıo mu ya hiç görmedim ben :D ayagnı sokmus bide en son ya kıyamam djewlfşlek
tarafından
Valla havuza ayak sokmaktan cok balayı otelınde adet olmak daha sorun oldu ahhshshs havuz en son problemdı, satılıyo kız tabı mıgrosta bıde pahalıydı yani hala da durur cekmecemde :D
(2,387 puan) tarafından
hhahha kız allah canını almaya geciktirici kullansaydın ya balayı gitmiş cöpe D:D::D
(13,443 puan) tarafından
Anaa simdi baktim min8 yaziyo kiz ustunde :D e neye gore anlasiliyoki bu ben anlamadim valla :D darlik genislige goremi
tarafından
Ben stresten erken geldım :D ıyı oldu ıyı :D ses etmeee
(2,387 puan) tarafından
yok uzunluk olarak alıon genişlik hep aynı şiştigi için sıkıntı yok :D kız mini boyarı evlenmemiş kızlar kullanıyor allah seni  :Asd:saD
(2,387 puan) tarafından
dsjkfjldjfieqijf patladım ya erken geldim didi :D:d.f:EWq.2g
(13,443 puan) tarafından
Anaa kiz ilk aldigimda evli degildim :D baktimda simdi minicik gercekten fitil gibi :D digeri cokmu uzun
tarafından
30 yasına gırıcem evlenmemıs kızların tampon taktıgını suan ogrendım ahshshshs kız ben 3gunluk evlıyken korkarak taktım ya :D
(13,443 puan) tarafından
Ben kullandim kiz bisey olmuyo minicik zaten :D
(2,387 puan) tarafından
aahhashıhdshhf kısa orta ve uzun olarak var :d orta yeterli olur bizde uzay boşlugu degilik sonuçta fekjjfeje
tarafından
Ben mın8 alayım arkadaslar bence ahshshs
(2,387 puan) tarafından
wdjlewjfil niye kız cinsel hayatın mı derbeder ewlclfeicşe
(7,448 puan) tarafından
Herşey okeyde günün anlam ve öneminden şişmesine kahkaha attım :))
(7,448 puan) tarafından
Uzay boşluğu ne yaaa :))
(7,448 puan) tarafından
Gözde yaa paytak ördek :)) ya tabi şişiyor ama havuz sıkıntı ya deniz daha iyi olur :))
tarafından
Cınsel hayatım ıyı de 6 senelık degıl 6 aylık evlı gıbıyım ben :D sezeryanda olunca tabi :D etkılenmedık hıcxx

Kız caglaaa gulme :D
(2,387 puan) tarafından
kasşlajsifjeilfjişejfil aynen bende sezeryan da kısası çook kısa gıııı :DSD:fDS:f
(7,448 puan) tarafından
Hahahah:)) bende iki sezeryan oldum :))

Ya gözde ne gülmeyeyim baya kahkaha attım :))

Nasıl yani evli olmayanlar tampon kullanabiliyor uymuş ben sırf korkuma bişey olur diye kullanamamıştım :)) bi de ya içeri kaçarsa çıkartamam diye :))
(7,448 puan) tarafından
Neye göre yapıldıysa en iyisi uzun ;)
tarafından
Yalnız uzay boşluğuna baya güldüm :):):):)
(2,387 puan) tarafından
Kız ıpı var hiç mi lavaboya tıpa takmadın dlwdlwşfşwfş
(9,080 puan) tarafından
Kiz taaa derinlerde olucak nasi sissin iyice ittircen icine ipten sifon ceker gbi vekerek cikaracak vikarmasi bile zor:) ku havuzda sizinti inkansiz otesi
(7,448 puan) tarafından
İpi varda ya onuda gönderirsem diye ilk başta çok korktum :)))
(9,080 puan) tarafından
Yok yok bise olmaz. Cok konforlu aslinda . Yazin ben kullniyorm pedde kicim pisio resmen:))  hava vok sicaksa tampon kullnirum yada evde is guc ypcak terliceksem ;))). Boyutuda ped gibi yogunluk durumuna gore kimi az miktarda olur kili oluk oluk gelir ya.  Bnim 4 gun surer o da az az . Ufak boy yetio bsna:)
(7,448 puan) tarafından
Hahahah :)) ya benim iyiydi de doğumdan sonra canıma okudu iki doğum üst üste olunca felaket geçiyor
(2,387 puan) tarafından
:D ya biz niye suan birbirimizin regl ıken ne kullandıgına vakıf olduk :D.d.dd
(7,448 puan) tarafından
Samimiyetten :))) ben artık kimin ne kullandığını biliyorum mesela :))
(9,080 puan) tarafından
Amaaannn diyiverdim iste nolcak ;)))
(2,387 puan) tarafından
:D:d cok da gerek yokmus ya D:D.D..d.d.d
(7,448 puan) tarafından
Bişey olmaz ne olcak ya :)
(7,448 puan) tarafından
Olsun burda okuduklarımız öğrendiklerimizin en masumu bu ya :))
(2,387 puan) tarafından
o da doğğrii :DDD
(7,448 puan) tarafından
Yanii :))
0 oy
(2,387 puan) tarafından
hiç bişey olmaz cıkmaz da ben hep kullanıyorum 
(879 puan) tarafından
Takması kolay mı çıkma ihtimali var mi
(2,387 puan) tarafından
takması kolay çıkma ihtimali yok boyutları oluyor ona dikkat et
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Regl döneminde deniz veya havuza girilmez enfeksiyon riski var herşeyden önce.
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Sen böyle bir post açınca benim aklıma bir anım geldi ya.  Gülmekten öldüm
0 oy
(249 puan) tarafından
menstrual kap deneyebilirsiniz ben kullanmadım ama böyle durumlar için tavsiye ediliyor 
0 oy
(11,601 puan) tarafından
Ya o değilde millet nasıl onu oraya sokuyo afedersiniz ben korkarım
(395 puan) tarafından
evet ya bende çok duydum herzaman aklımda bu var nasıl koyuyorlar yani ne cesaret gerçekten
(11,601 puan) tarafından
Ya ipte içine girse o zmn nasıl çıkacak o ip nasıl içeri girmiyo yada ipten nasıl rahatsız olunmiyo yada ip cekerken nasıl kopmuyo aayyy aklıma bunlar gelip duruyo beni kessen öyle birşey yapamam hızma bile takamam yara kan vs kalp ritmimi bozuyo
(395 puan) tarafından
demekki yalnız değilsin bunları düşünürken bende aynı şeyleri düşünüyorum bunu duyunca
(11,601 puan) tarafından
:):):))))♥️
(395 puan) tarafından
:):):):)
0 oy
(395 puan) tarafından
tamponu çok duydum ama tehlikeli olduğunuda okumuştum bi yerde

daha önce kullanmisligim varmi canim 
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Ben çok kullandım korkma.sadece ped gibi değil saat başı değiştir.ve takarken ipi içeri kaçmayacak şekilde olabildiğince içeri iktirmen gerekir yoksa hissedersin ve rahatsız olursun.ben çantamda bile tampon tasiyorum bir tane ped yerine dışarıda oluverirsem takmaya hemen

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 332 göst.
13 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde linosun anasi:) (2,241 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 477 göst.
0 oy
3 cevap 176 göst.
8 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Canlarim 3 (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 672 göst.
24 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (604 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,317 soru

24,152,323 cevap

334,973 kullanıcı