0 oy
376 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (54 puan) tarafından

Saçlarım hiç güzel değil küçüklüğümden beri böyle 

Kökten kestiriyimmi .. ben 7 yıldır tiroid ilacı kullaniyordum bıraktım .. saçım biraz dökülmeye başlıyor ondan öncede ilacı kullanırkende dökülüyordu ..

Herneyse arkadaslar saçlarıma ne yaptirdiysam düzelmedi kökten kestirmek istiyorum dışarıya ciktinmi peruk takarım en azından saçım yeniden uzar sizce ? Saçlarımi düz istiyorum ve bakımlı olmuyor ama :((

image

7 Cevaplar

0 oy
(9,076 puan) tarafından
Kökten değil de kısa modelli bişe kestirebilirsin. Evde de kendin bakım yap. Sert gözüküyor saçların 
(54 puan) tarafından
Kısa olmuyor saçıma.
Porsuk.gibi oluyor düz bakımlı değil sacim
-Reklam-
0 oy
(8,701 puan) tarafından

Bakım yağı fln kullan. Canım ben trendyoldan almıştım çıkınca saçlarıma sürüyorum çok güzel oluyor sanada tavsiye edeyim 

image

(54 puan) tarafından
Bilmiyorum evde çok bakım var alıyorum bir işe yaramıyor :(
0 oy
(2,387 puan) tarafından

sacmalama kestirme proteini yok sacının parlamıyor o yuzden mat olmus iyi bi kuaföre gidiyorsun protein bakımı yapıyorsun gratisten de sac buhar maskesi stokluyorsun bide sac keratin maskesi  haftada 2 kullanıyorsun buharı da haftada 1 bi de supergro alıyorsun saclarındaki dökülme duruyor uuyor parlaklık kazanıyor urban fısfıs alıyorsun onu da dustan sonra sıkıyorsun kurutuyorsun kuruttuktan sonra da pantene argan yagı sürüyorsun bebeeekkkk bebekkkkkk sac oh missssssssss

sampuanınıda suna cevir 
(54 puan) tarafından
Hepsini denedim ben olmuyor kreatin bakımı yaptırdım olmadi erstesi günü aynı 2 kere yaptırdım ayrı kuaförde evde saç bakımları dolu .. herşey kullanıyorum bir işe yaramiyor :(
(2,387 puan) tarafından
keratin bakım ile protein bakım farklı seylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
(8,701 puan) tarafından
Kokden kazit:D. Belki ozaman iyi gelir kız her verrdigimiz cevaba olmuyor demişsin ee biz daha ne yapalım
(2,387 puan) tarafından
sihirli deynek istio o da bizde yok :D
(54 puan) tarafından
Ama olmuyor yalanmi soylicem ben teşekkür ederim .. protein bakımı özellikle bı sorcam kuaförde kalıcılığı kaç ay sürüyor ?
(2,387 puan) tarafından
her ay  yenilemen lazım basta düzelince aza indirion
(8,701 puan) tarafından
Yanlış anlama yalan konusuyorsun demiyorum amaa negatif olma diyorum dene bir.sansini
(54 puan) tarafından
Kuaförde sorcam
0 oy
(785 puan) tarafından
Saçının yapisi güzel sadece renginde oynama yap bak değişikliğe 
(785 puan) tarafından
Sakın dur oyle düşünme cok pişman olursun peruk filan olmaz sıcakta naptin bacım sen madem memnun degilsin o zaman kaynak kullanacaksin canim saçın uzayana kadar çaresiz bisey değil ya Allah korusun nice insanlarin saci dökülüyor ediyor onlari getir aklına
(54 puan) tarafından
Bilmiyorum abla kendimi iyi hissetmiyorum ;(
(785 puan) tarafından
Bende 2 tane peruk bi yarim ay iki yan cit cit var öyle duruyor kullanmadim bile peruk kışın şapka ile güzel oluyor da yazin çekilmez yaşın küçük sanirim rengin orta yaş  rengi canm
(54 puan) tarafından
Teşekkür ederim abla ❤️ yarın en güzeli kuaföre gitmek
(785 puan) tarafından
Aynen öyle ablacım ❤️ ;)
0 oy
(9,780 puan) tarafından
Krem kullanıyonmu
(54 puan) tarafından
Evet kullanıyorum
(9,780 puan) tarafından
Krem parlatıyor ondan sordum kızkardeşiminde hep soluk niye bilmiyorum doktora gidilir mi acaba bu sebepten
(54 puan) tarafından
Bilmiyorumki ;(
0 oy
(285 puan) tarafından
Ay bnmkilerde böyle kız 
(54 puan) tarafından
Napcaz biz
(285 puan) tarafından
Benimkiler bu kdar değil cnm uçları öyle onuda bı ara gidip kestircem boyatacam çocuklar küçük emiyor biri bekliyorum işte
(54 puan) tarafından
Benimkiler bukadar değil derken
(285 puan) tarafından
Cnm seninkeler dibinden baya şey gözüküyor bnmkide uçları öyle gözüküyor işte
0 oy
tarafından
Benimde bazen böyle duruyor duzlestir saç kremi kullan bakım yap düzelir

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 311 göst.
5 Ekim 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Ayse22! (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 589 göst.
12 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Asfkbraocl (85 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 585 göst.
11 Kasım 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Civcivim (1,107 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 700 göst.

Kategoriler

1,475,498 soru

24,155,355 cevap

335,093 kullanıcı

...