0 oy
211 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Kızlar haşlama yaptım ama et çok sert tekrar kaynatacağım suyuna ne koysam eti yumuşatır biraz acil cevap verir misiniz

7 Cevaplar

0 oy
(9,611 puan) tarafından
Az mı tuttun süresini canim gecen bende haşladim yarim saat 40 dakika falan haşlandı pamuk gibi olmuştu bise koymadım içine 
tarafından
Yok canım ya ben bayramda evde değildim eşimden k validen benim düdüklü tencereyi istemiş daha hala vermedi bende normal tencerede az hasladim sanirsam
(9,611 puan) tarafından
Normal tencere de daha fazla beklemesi lazım canim en az yine 1 buçuk 2 saat kalması lazım
-Reklam-
0 oy
(4,285 puan) tarafından
Yumusasiya kadar haslamaktan başka bisey bilmem canim
0 oy
(2,300 puan) tarafından
Düdüklüde yapıyorum ben 
0 oy
(4,656 puan) tarafından
Sade soda dök pişir 
0 oy
(8,177 puan) tarafından
Tuz sertleştirir. Azıcık süt ya da sirke koyabilirsin suyuna değil aslında marine edebilirsin onunla.  Onlar eti yumuşatır
0 oy
(1,581 puan) tarafından
1 çay kaşığı kadar karbonat at bak nasıl yumuşacık oluyor :)
tarafından
Tamamdır atiym hemen teşekkür ederim
0 oy
(2,110 puan) tarafından
Tuz eti sertlestirdigi için hep en son atarım belki bundan sebep sertleşmiş de olabilir. Afiyet olsun.
tarafından
Teşekkür ederim yok daha tuz atmamistin
(2,110 puan) tarafından
Tamamdir☺️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 287 göst.
24 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Hale01 (1,980 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 577 göst.
12 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 72 göst.
0 oy
18 cevap 459 göst.

Kategoriler


1,477,606 soru

24,185,924 cevap

336,618 kullanıcı

...