0 oy
240 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhabalar ice tealar gebelikte tehlikeli mi arada serinlemek için içiyorum kola kadar tehlikeli değildir diye düşünüyorum normal çay kahve sevmiyorum tüketmiyorum kola da binde bir canım isterse (kan şekerime de bakıldı dün çok şükür bir sıkıntım da yok) 21+2 haftalık hamileyim.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hamileyken bu aylarda neler içmedim ki artık buz kemiyordum ferahlamak için bişey olcagini zannetmiyorum:)
tarafından
Dimi ya onu içme bunu içme:( her şeyden korkuyoruz artık
tarafından
Korkma canım inan herseyden tattım yedim sadece sakat et ve pişmemiş şeyler yemedim yoksa hamilelik bir hastalik değildir
-Reklam-
0 oy
(4,874 puan) tarafından
Ben de cappy portakal suyuna dadandim :))) bi iki su bardagi bisey olmaz ya. Serin serin oh
tarafından
Çok sağolun bak onu deneyeyim
(4,874 puan) tarafından
Cappy pulpy galiba portakal parcacikli kahvaltıda filan efso oluyo onceden hep koy sütü iciyodum da sicakta icilmiyo simdi
0 oy
(703 puan) tarafından
Hiç dusunmedım boyle seylerı mumkun oldugu kadar asit ve kafeınden uzak durdum ama serın olan her turlu ıcecegı ıctım hamıleyken ınsan ocagı ıkı kat fazla hıssedıyor ya 
tarafından
Kesinlikle öyle bazen o kadar içim yanıyor ki dozunu kaçırdığım oluyor o yüzden bi korktum
0 oy
(16,407 puan) tarafından
Kooperatiften al oradaki şeker pancarı ile yapılıyor glükoz yok diye biliyorum hemde uygundu 
tarafından
Çok sağolun ben de oraya bakayım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 118 göst.
28 Eylül 2022 Diğer kategorisinde BEBEKALPARSLAN (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 431 göst.
20 Haziran 2023 Diğer kategorisinde eminbaby2023 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 143 göst.
11 Haziran 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu