0 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde (209 puan) tarafından
Hanımlar dün doktura gittim fitil yazmış hayatimda ilkkez kullandım vajina içine yerleşiyor . Şimdi sorum şu fitil kullandıktan sonra gusül almak gerekiyor mu bazıları gerekiyor bazıları gerekmiyor diyor. Emin olamadim ama içimde rahat etmediği için genede gusül aldım .

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence gusul gerektirmez sonucta ilac kullanıyorsun gusul daha baska durumlarda gerekli kendini tatmin edecek bisi yapmiyosn sonucta saglign icin 
(209 puan) tarafından
Bilmiyorum ki herkes bişey diyince rahat edemedim bende
tarafından
Canim icin rahat etsin alo 190 fetva hattini ara muftulukten dogru cevabi alirsin bayan danismanlar var ben takildigim seyleri oraya sorarim hep
-Reklam-
0 oy
(1,581 puan) tarafından
Bence gerektirecek bi durum değil. Bende kullandım defalarca ama gusül almadım yani
(209 puan) tarafından
İşte bend doğrusu ne onu öğrenmeye çalışıyorum ama herkes bişey söylüyor
0 oy
tarafından
Annem fitil at diyor hemen o ay hamile kalırsın. Diyor temizliyor fitil diyor ben cesaret edip atamadım ya 
tarafından
Evet enfeksiyon varsa kullan canım sabah kalktığında temizlendiğini görüyorsun kendinde
tarafından
Yok canım ben sıvı şeyler fazla tüketiyorum öyle şeyler olmuyor şükür
(209 puan) tarafından
Benim kasintim vardı krem tek yazar sanmıştım ama fitilde yazmış
0 oy
(9,080 puan) tarafından

Zaten yatmadan once koyyosun sabah fazlasi akiyor . Gusul gerektirmez bence hic o acidan dusunmedim hap icmekle ayni sey mantigiyla bakmisim ben hep:))

(209 puan) tarafından
Bende emin olamıyorum yaa
0 oy
tarafından
Aslında kendinş nasıl rahat ve temiz hissediyorsan o şekilde yap canım en azından aklında soru işareti kalmaz 
(209 puan) tarafından
En doğrusu da bu galiba çünkü başka türlü rahat edemicem

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 186 göst.
17 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde 20188 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 301 göst.
31 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 413 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,519 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 217 göst.
20 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Kuzey19 (459 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,811 soru

24,174,401 cevap

336,034 kullanıcı

...