0 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde (1,018 puan) tarafından
Kızlar bebeğim sürekli 

Poşetten karanlıktan atıyorum üst kattan apartmandan gelen sesten sürekli böyle şeylere irkiliyor kaç gündür 

Neden korktuğunu neden irkildiğini anlam veremiyordum 

Şimdi çocugumun izlediği şeyleri hep bende izlerim sakıncalı birşey varmı diye ona göree değiştirir vs neyse bu aralar kızım sürekli kanal video değiştirme şeyi var ne açarsam izlemicem başka bir şey aç modunda 

Tesadüfen yotubde yabancıların Bi kanalına denk geldik böyle şarkı söylüyor balonlara oynuyor video çok renkli dikkatini çekti dursun dedibende balon böyle bebeklere yönelik bir video gibi görünce ona açtım mutfağı toparlama gittim 2 dk sonra Bi baktım yastıkla yüzünü kapatarak izliyor televizyona Bi baktım adam yüzüne palyaço gibi makyaj yapmış zombi diye şarkı çalıyor korkmuş kızım belli hemen değiştirdim kanalı engelledim onunla vakit geçirdim u tutmasını sağladım vs ana herşeyden korkmaya başladı dediğim gibi nasıl çözebilirim bu durumu 

3 Cevaplar

0 oy
(183 puan) tarafından
İki yaş iki aylık kızım aynı şeyleri yaşıyorum özellikle seslerden çok korkuyor.bide sürekli beni yanında istiyor anne yanına otur yanıma gel oyun oynarken bile boyleyiz
(1,018 puan) tarafından
Bendede durum böyle normalde izlettipim şeyi sonuna kadar izlerdim öyle izletirdim ne karanlıktan korkar ne sese irkilirsi herşey bu videodan sonra oldu ne karanlıkta duruyor ne yanlız yanlız olmasak bile sese gene korkuyor
(183 puan) tarafından
Ben gelişimsel süreç olduğunu düşünüyorum .korkunç video izleme di hiç .zamanla geçeceğini düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
(2,094 puan) tarafından
Telefondaki bir şeylerden etkilenmiş olabilir
(1,018 puan) tarafından
Evet etkilenmiş de nasıl unutturabilir ne yapabilirim korktuğu zaman Bişey olmadığını anlatıyorum ama nafile korkak yetişsin istemiyorum
0 oy
(163,318 puan) tarafından
pedegoga gotur aile ici huzursuzluk esle tartisma vs oldumu hani kavgaya sahit falan oldumu mutlaka bi uzman gorsub sen bidr suyuna zemzem kat zemzem icir 
(1,018 puan) tarafından
Ya videodan kaynaklı bence evet tartışma oluyor ama aöyşe aman aman değil her ailede olan gibi öyle şiddet vs vurma etme gibi birşey söz konusu değil birde zwmzemi nerden bulabilirim ki
(163,318 puan) tarafından
hac malzemeleri satan yerlerde vardir zzemzem

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 127 göst.
20 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Aysesoysal (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 564 göst.
12 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Nzz123 (1,404 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 204 göst.
26 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 104 göst.
9 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde The_mucisian (4 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,837 soru

24,049,932 cevap