0 oy
360 göst.
Diğer kategorisinde (3,412 puan) tarafından
Sabah açmistim post eşim yalan soyledi çalisiyorm diye ama başka yerde çikti akşam oğlum komsunn peşine takıldı parka gitmek için bnde aldım gittim yöresel lezzet festivali vardı çocuklar içinde park kurmuslar gittik herkes anne babayla gelnce benm oğlum da üzüldü anne babam nerde diye bnde video cektm attım burdayiz gelirsen dedim geldi bir kaç bişi de aldık ondan snra oğlum ben köye gidicem diye tutturdu kaynanam köyde yakın 20 dk mesafe bende ben gelmem siz gidin dedim eşimde hataliyim özür dilerim fln dedi huzurumuzu bozma gel beraber gidelim ,ben huzur bozuyorm sorunluyum gelmiyorm dedim, sesimi çıkarma uzatma şu çocugun hatrina seni aradm astar lsteme dedim bozuldu cikarkende asla gelmem arama falan dedi cocugu aldı çikti pislik hayla üste cikiyor aptalmiyim ben bide utanmadan akşam yemek ne yaptn diyor . Essek gibi o çocuğu alıp gelecek eve bendn eski halimi mumla arayacak 

4 Cevaplar

+1 oy
(2,083 puan) tarafından
Bence yanlış yapıyorsun bu şekilde sadece huzurunuzu bozarsin hicbirseyi duzeltmezsin. Niyetin evliliğini eşinin bu huyunu duzeltmekse böyle inatlasarak bir yere varamazsın 
(3,412 puan) tarafından
Yalanına göz mü yumayim yarnda başka işler cevirecek
(2,083 puan) tarafından
Hayır kesinlikle göz yumma geç karşısına konuş bir daha böyle bir yalanını yakalarsam bizi kaybedersin de ama inatlaşarak hem huzurunuz bozulur hemde çocuğunda etkilenir o ortamdan bence adam akıllı konuş çeki düzen ver kendine de
(3,412 puan) tarafından
Bu 3 oldu hangi birini konusucam anlasa inada binmez durum
(2,083 puan) tarafından
O zaman sizi kaybetmekten korkmuyor
(3,412 puan) tarafından
Adam alışmış yalanı dk da ortaya çikiyor ona rağmen yapıyor korku değil huy oldu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hala üste çıkıyor diyorsunda adam napsin. Sen cagirmişsin oda gelmiş.
(2,387 puan) tarafından
Çalışıyorum demiş başka yerden çıkmış bence mesele bu olması lazim
(3,412 puan) tarafından
Ben çocuk için çağırdım gidip gezip tozup hiç bişi olmamış gibi ailesne gidelim diye depil
(2,387 puan) tarafından
Nerdeymis peki ne yapıyormuş asıl mesele o
(3,412 puan) tarafından
Hali yikiyorm dedi gece 4 de aradm bağ evinde arkadaşlarıyla alemde
(2,387 puan) tarafından
Ohhoooooo
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Huzuru bozan kimmis acaba pinokyo kılıklı 
0 oy
tarafından
Canım böyleleri hep bı şekilde üste çıkar ne yaparsan yap ama tavrını ortaya koy ki bı daha yapmasın 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 481 göst.
26 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sonsuzlugum.33 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 499 göst.
18 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ahdevefaa (173 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 635 göst.
0 oy
1 cevap 195 göst.
3 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mmbb (4 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,703 soru

24,076,158 cevap

330,936 kullanıcı