+2 oy
381 göst.
Diğer kategorisinde (66 puan) tarafından
Anal fissür(makat çatlağı) varmış. Genel cerrah botox dedi kızlar yaptıran var mı

8 Cevaplar

+3 oy
(1,346 puan) tarafından
Botoxmu oraya botox ilk defa duyuyorum bendede oldu afedersin büyük tuvaletimi yaparken Kaniyodu krem ve hap verdi onla geçti 
-Reklam-
+3 oy
(703 puan) tarafından

:D kusura bakma ama çok güldüm ya ilk kez g*te botox duydum komıgıme gıttı bende de var o sıkıntı da botox yapalım deseler yarılırdım gülmekten 

(2,387 puan) tarafından
Hahsheh Allah seni ne etmeye ahwjwkkw
(703 puan) tarafından
Ama komık degıl mı ya şey derler ya bı tarafıma kaş göz çizsem senden guzel olur falan :D sanırım bu söz gerçek olacak :D
(1,248 puan) tarafından
Kız gülmeyin onu çeken bilir
(703 puan) tarafından
valla canım çektiğim için rahatça gülüyorum zaten :D 6 ay agzıma ettı bu zıkkım ama naparsın ıste
+2 oy
(8,701 puan) tarafından
Hiç duymadım kızz o neymis
+2 oy
(241 puan) tarafından
Canim o gecer ne ameliyati
+2 oy
tarafından
Rectoderm krem yaptır eczaneden çok iyi gelir şiddetle tavsiye ediyorum 
+2 oy
(9 puan) tarafından

ysptırdınız mı

tarafından

Post açmaları yetmedi eski postlara da dadandı 🤦 hesabın sahibi hesap varlığını unutmuştur

0 oy
(364 puan) tarafından

Bende de var büyük tuvaletimi yapınca kan geliyor yıllardır 2 defa dedim eşime doktora gitmemiz lazım dedi hiç ayarlamadı bir gün anasına gelince izin alıp geliyor doktora götürmek için ben hep kendim gidiyorum ama onun için inatlaştım kendi izin alıp götürmediği sürece makat çatlağı için asla gitmicem doktora 

tarafından

2023 postu 

(364 puan) tarafından

51 dk önce yorum yapan olmuş bende de çıktı tarihe bakmamıştım 

tarafından

O kadın farklı farklı hesaplar açıp makat çatlağı ile ilgili tüm postları hortlatıyor ve sürekli aynı soruları soruyor

0 oy
(2,740 puan) tarafından

Doktor yaşımdan dolayı banada botox deyince aşırı şaşırmıştım demek onada yapılıyor diye ikinci doğumum oldu aşırı çıktı korkuyorum gidip.olmaya 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 331 göst.
13 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Ahmetmetenin annesi (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 164 göst.
0 oy
6 cevap 364 göst.
9 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 804 göst.

Kategoriler

1,475,705 soru

24,158,713 cevap

335,248 kullanıcı

...