0 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde (2,387 puan) tarafından
Bazı kişilerin diş dolgusu neden metal gibi beyaz dolgu neden uygulamiyorlar arada bi fark mi var bi tane dolgunluk dişim var öyle yaparlar diye gitmek istemiyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(17,225 puan) tarafından
Gecen hafta özel klinikte yaptırdım disimle aynı renk bende korkmuştum bide ön dişim gözüküyor gülerken konuşurken ama diş hekimi asistana estetik dolgulardan ver dedi büyük ihtimalle o yüzden rengi oyde
(17,225 puan) tarafından
Aslinda benim dişime cevremdekiler dolguda olmaz çekerler demişlerdi ama saolsun oktor 1 saate yakın uğraştı
(2,387 puan) tarafından
Devlete gitmem ya korkarım sıradaki gelecek diye sallamasyon yapar falan klinik yada özel hastaneye giderim estetik dolgu genelde on dişlere yapınca adı estetik dolgu diye biliyorum ben yanlışım da olabilir bilemedim güzel oldu mu ön dislerin
(17,225 puan) tarafından
Canım alt dişlerimin ikisi carpraz gibiydi birbirine alttaki curumustu bakildiginda çok belliydi bende dedim gri gibi yaparlar çirkin durur diye ama bitirene kadar naptigini görmedim işlem bitince gördüm dolgu gibi durmuyor disimle aynı renkte sağlam olur olmaz bilmiyorum daha bı hafta oldu ama bı boşluk falan yok bıseyler gırmıyorrr
(2,387 puan) tarafından
Ayy hayırlı olsun bende gidim bi sorim nasıl yapacaklar teşekkür ederim ♡
(17,225 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim ❤️
-Reklam-
0 oy
(925 puan) tarafından
Kız valla metal renkli olanlardan maşallah nasıl memnunum ben, diğerinden de var hiç memnun değilim 
(2,387 puan) tarafından
Allah allah daha mı kuvvetli oluyor acaba farkı ne ki neyinden memnun değilsin
(925 puan) tarafından
Bilmiyorum ki, beyaz olan kırılmıştı yeniden yapıldı, diğer dişle arasında boşluk var gibi, ne yesem arasına giriyor3, metal olanı adam bi yapmış ne Aralık var ne bişey
(2,387 puan) tarafından
Çok dökmüş bol bulmuş zağar:D acaba fiyat farkı falan mı var yaw
(925 puan) tarafından
:D bilemedim . Devlette yaptırmıştım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 67 göst.
22 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 245 göst.
0 oy
9 cevap 168 göst.