0 oy
233 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (150 puan) tarafından
Kızlar iki gorumcem kayinvalidemin evine geldi bana da esim söyledi gelecekler diye 1 hafta kalmak için Bi problemimizde de yok benim tarafımdan dün kayinvaldemle konuştum 1 satte yakın ne görümcemlerin geldiğini söyledi ne de çık gel oturalım der diye bekledim hiçccccc oralı bile olmadı ben de sormadım gorumcemler geldi mi diye ...ama onun kızlarını eve davet etmeyince bizim başımızı yiyo vay benim çocuklarımı kimse davet etmiyo diye iyice  gidecektim sonra vazgeçtim 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Şakayla karışık anne gelsem mi napsam deseydin tepkisine baksaydın eğer aranız çok iyiyse davete gerek duymamıştır kendiliğinden gitmeni beklemistir 
(150 puan) tarafından
Ben gelmeden kaç defa konuştum ne zaman gelcekler falan filan diye benim de çocuğum var gelsin buraya beraber oynasınlar diye söyler dedim ama hiç adlarını dahi geçirmedi..ben gitsem esimin hatrina giderdim ama onlar onu da bilmez
-Reklam-
0 oy
(992 puan) tarafından
Kötü düşünmeyin ya sonuçta yorgun olabilirler ya da anneleri ile özel konusacaklari konular ailevi sorunları olabilir
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Misafir olarak geldikleri için senden davet bekliyor olabilirler yada yukarı gidip hoşgeldin demeni 
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Ay hicc takmiyorum boyle seyleri benim gorumceler de gelir csgirmazlarsa gitmem csgirsalar ds uçarak gitmem cok insan canlisi degilim ondan sanirim benim icin varlar yoklar ayni sey
0 oy
(4,342 puan) tarafından
Keşke beni de cagirmasalar ne zmaan görümcem oraya gitse kaynanam benj de çağırır gel otur diye fesat kızını çok seviyo muşum gibi 
0 oy
(1,001 puan) tarafından
Boşver gerçekten ben olsam daha çok sevinirim uzak kaldım diye
(150 puan) tarafından
Orası öyle tabi

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 645 göst.
18 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zalimfelek (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 261 göst.
9 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde busra.b (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 752 göst.
12 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,369 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,113 göst.
23 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Musmutlu anne-16 (495 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,068 soru

24,067,385 cevap

330,445 kullanıcı

...