0 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Ay cildirmamak elde değil.

Biliyorsunuz annemdeyim.bir kaç güne evime döneceğim.Bu yüzden misafirimiz çok oluyor hepsinden Allah razı olsun seviyorlar geliyorlar.dun misafirimiz vardı .yedik içtik konuştuk saat 9 gibi misafirimiz evine gitmek istedi.kardesim de durağa kadar birakmaya gitti.annemde kapıda hem oğlumu yurutuyor hem kardeşimi bekliyor.anne gel diye kardeşimin çığlığını duydum.annem çocukları bana verip koştu.durmak ne mümkün iki dk sonra çocuğu alıp bende indim caddeye.orp çocuğunun biri durakta kardeşime ve misafirimize iyi akşamlar bayanlar diyip kardeşimi elle taciz etmiş.ben aşağıya indiğimde cadde ortasında yaklaşık 15 20 adam evire cevire dövüyordu adı şeref.sizi sonrası malum karakol şikayet ifade .ve o adam daha o gün akşam 6 da aynı suçtan salinmis. Şimdi mahkeme filan diyorlar.mahkeme olur mu ? Yatar mı bu adı ********?

1 cevap

0 oy
(4,876 puan) tarafından
Birine tecavuz edecekki uc bes sene yatsin. Alti kez ayni suc ne demek ya ben boyle hukukun icine ......
(12,026 puan) tarafından
Yok canım 6 kez değil saat 6 da yani bizim olaydan 3 saat önce ayni suçtan salinmis
(2,662 puan) tarafından
Huylu huyundan vazgeçmez keşke yatsa ama nedense suç görülmüyor acaba ne suç görülüyor onuda bilmiyorum
(4,876 puan) tarafından
Herkes kendini korusun ben beni koruyacak bi hukuk sistemi olduğunu dusunmuyorum herkes yasadigiyla kalir tabi sag kalirsa
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,465,808 soru

24,021,281 cevap

328,231 kullanıcı

...