0 oy
279 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

parmaklarinin araları, ellerinin içi, üstü hep böyle olmuş. Doktora gittim alerji dedi 2 krem 1 şurup yazdı. Alerjiye bağlı egzama olmuş dedi. Sorum şu; yenilerde sadece oyun hamuru aldım. Bide bu ara bahçede fazla oynuyor. Ya bahçeden ya oyun hamurundan oldu sanırım. Oyun hamuru alerji yapan bebek var mı aranızda? Play doygh almıştım bu arada. Kalitesiz bişey de değil 

3 Cevaplar

+1 oy
(7,986 puan) tarafından

image

bahcede ısırgan otu varmı bu ot bak varsa eğer elediyse ondan olmuş olabilir 
tarafından
Ayni isirgan otuna değmiş gibi aynen çok benziyor da bazen sönüyor bazen çoğalıyor. Kaynanamgil ısırgan otunu bilirler temizlerler çıkmış olsa :(
(7,986 puan) tarafından
Sen bı cildiyeye götür cnm çocuğu belki başka biseydir
tarafından
Götürdüm sabah. İki krem bir şurup verdi
-Reklam-
0 oy
(496 puan) tarafından
Bahcede birşey ısırmış olabilirmi çok kötü olmuş allah acil şifa versin
tarafından
İki elinin de her yeri böyle maalesef ya. Alerji gibi duruyor
0 oy
(163 puan) tarafından
Benim de bir ara böyle oldu canım ama ayak parmaklarımın arasında olmuştu ben köye gidince oldu bisey ısırdı diye düşündüm öyle fena kaşınıyor ki o. Sık sık soğuk suyla ellerini yıka ferahlasın. Resmi görünce bile o kasintiyi hissettim valla benimki fena kaşınıyordu yırtmaya çalışıyordum oraları resmen 
tarafından
Geceleri uyumuyor sürekli uyanıp ağlıyor aciyor anne diye :(
(163 puan) tarafından
Ay yavrum kaşınıyordur işte soğuk su çok iyi gelirdi bana canım yıka ara sıra da elinle masaj yapar gibi kaşı
tarafından
Aynen öyle yapalım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 271 göst.
0 oy
66 cevap 2,685 göst.
15 Mart 2022 Diğer kategorisinde Aytac Moay (1,082 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 384 göst.
28 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde 1prenses_1prens (714 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 737 göst.
13 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kerimenur (69 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,755 soru

24,159,335 cevap

335,284 kullanıcı

...