0 oy
201 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (785 puan) tarafından
Biberon ısıtıcı kullanan varsa işe yarıyor mu nasil kullanıyorsunuz sicaklik ayarıni filan hangi marka iyisi bilenler söyleyebilir mi lütfen 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bana saçma geliyor ya
(163,339 puan) tarafından
neresi sacma geliyo
-Reklam-
0 oy
(3,846 puan) tarafından
Ne gerek var kızz ona 
(785 puan) tarafından
Mama yapıyorum katilde sogutana kadar edene kadar benimki dünyayı yikiyor :)
(3,846 puan) tarafından
Ben termos kaynatıyom suyu koyuyorum baya uzun gidiyor bana
0 oy
tarafından
Mikro dalga kullanıyoruz 1 dk da ısınıyor süt miss gbı 
(2,387 puan) tarafından
+ aynen mikrodalga zararlı yıllardır kullanmak zararlı olmasını değiştirmiyor ne yazikki keşke zararsız olsa
tarafından
Hehe ☺️
(2,387 puan) tarafından
İyilik yaramiyor
(882 puan) tarafından
Tövbe yarabbim karşımdakini insan yerine koyuyorum aldığım cevaba bakın hehe. Neyse arkadaşım senin cocuğun senin sağlığın onuda ben düşünmeyeyim haklısın kusura bakma
(2,800 puan) tarafından
Canım gerçekten mikrodalga şok elektrik etkisi çok zararlı.  Düşünsene bir yemeği 20 sn ye de kaynatiyor sence bu normal mi
0 oy
(6,921 puan) tarafından
Canım bence onu alacagına kdar bir tane cay termosu al mama isisında suyu koy ona hemen yap karıstir ben hep oyle yaptım termosun icinde suyum hep ılık durdu hemen sipsak hallediyordum sonra cay falan koyarsin misafir gelincede pratik oluyor termos
0 oy
tarafından
Onu alacağına cezvede su ısıt termosa koy orda beklet  mama yapacağın zaman yarim sıcak yarım normal suyla ilistir 30 saniyede içinde mama hazır doğumdan beri öyle yapıyorum çok rahat 
0 oy
(2,422 puan) tarafından
Termos kullanın, sıcak suyu onda dursun birde kaynamış soğumuş su koyun yanına sıcaklığını ayarlayın kalkınca 1 dakika sürüyor zaten. Ben hep öyle yaptım. Aynalıgımın Oraya kutu hazırladım suyu maması içinde hazır olurdu iki dakikada verirdim geri uyurdu hemen içip. Ona gerek yok inan.
0 oy
(2,800 puan) tarafından
Bende var beko ama hiç kullanmadım bence termosa kaynar suyunu koy sıcaklığı gitsin kapat kullan 
0 oy
(163,339 puan) tarafından
cok ise yariyo ozellikle uzun yollarda benim elim ayagimdi

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 255 göst.
19 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 167 göst.
23 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 266 göst.