0 oy
101 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,121 puan) tarafından
Doğumuma az kaldı başımda ne kayınvalidem ne  annem olacak sadece eşim ve ben olacağız ev tahsil edilen yatılı bir işteyiz  köy ama hastaneye 15 dakika mesafede uzak değil ilk çocuğum olduğu için emzirme kucağa alma yıkama bunları nasıl yapacağım becerebilecek miyim diye endişe ediyorum sizin tek başınıza kaldığınız durum oldu mu bununla nasıl baş edebilirim eşim küçükken yeğenine baktığı için bu konuda bilgisi var o az çok gösterir ama sizce bu tecrübeyi edinebilir miyim

5 Cevaplar

0 oy
(2,803 puan) tarafından
Ben bebeğimin herseyini kendim yaptım.  Sezeryanli olmama rağmen ..bebek yani çok ağlar vs sen oraya takılma yeter 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yaparsın insallah o bebek kucagina gelsin biraz tedirgin olursun ama üstesinden gelirsin yapamam edemem diye asla korkma yapmaya çalış Allah bir kolaylık verir inşallah benim ilk dogumumda annem görümcem vardı cocuga sirf onlar bakti 2. Cocugumda ne annem ne gorumcem vardi sezeryan olmasina ragmen bebegim kucuk kizim eşim ve kaynanamin butun herseyine yetişmiştm basina gelince insan her şekilde yapıyor 
0 oy
(882 puan) tarafından
Bebeğin bakımları ile ilgili sorun yaşamazsın emzirme eğitimi çoğu kez doğum yaptığın hasteneler tarafından veriliyor. Sadece uykusuzluk ve yorgunluk yoruyor insanı okadar kendine güven anne olunca kendini çok güçlü hissediyorsun yani ben öyle hissettim hayattımda hiç bukadar güçlü durduğumu hatırlamıyorum. Zorlandığın konularda bana özeldende yazabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım canım.
0 oy
(9,080 puan) tarafından
İlk ccgumda 4 ay annemlerde kaldim Annemler bana bebege kiyamadi yorulmamyayim bebek rahat buyusun diye. aldim esimide 4 ay annmlerde kaldik. Kendi evim 1 saat mesafede anneme. Biraktik evi tasindik kiralik annemin arka sokaga. sonrada aylarca annem hergun gitti geldi bana nerdeyse 1 seneye yakin cck bakmadim . Ogrenemedim. İkincide ilk 6 gun bebek yogunbakimdaydi anne7. Gun eve geldi . Annem uc gun durabildi rahatsizdi yani 10 gunluk bebeyle kalakaldim basa gelince cekiliyor ani yasarken yapabilirmiyim demeye firsatin olmuo

İyi kotu yapiosun. Mcbur. Ani yasarken sen bile farketmiosun naptigini donra hi bakiodun aaaa yapmisim becermisim oluyor
0 oy
(3,207 puan) tarafından
Anneliğin yüzde sekseni iç güdüsel zaten :) yaparsin. Insan bebeginin her mirildanmasindan neye ihtiyaci olduğunu anliyor. Hem ne kadar bilgi edinirsen edin her bebek, her anne özeldir. Kendi bebeginin huyunu suyunu ogreneceksin. Ayrıca youtubedan emzirme, banyo, alt degistirme vs. videolari izleye izleye herşeyimi kendim yaptim bende :)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,474,160 soru

24,135,222 cevap

334,268 kullanıcı

...