0 oy
314 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (415 puan) tarafından

Kayınvalıdem iyi kadın ama bazı davransları var asırı soguttu kendinden beni 4senede.eşimin teyzesinin gelını var adı Zehra. Aynı yastayız. Kayınvalıdem onu dılınden düşürmuyor bir turlu durumları ıyı 1.5yasında br kızları var evde sıkılıyorms ypamıyorms işe girdi ona bır lafım yok bır annesi bir kaynanası görumcesı ablası aralarında degıserek bakıyolar cocuga Kayınvalıdem yazık gelin calısıyo flan ypıyo. Ben ise grmek istedgm zamanda o zaman cocuk ypmıcaktın calıscaktın demıstı. Benım işe grmeme eşim hariç herkes cok karsı brnım cocugum durmazmıs fln. Krndı annmde torun bakıyo kaynanada istemiyor bkmak zaten. Ama kayınvalıdemın her fırsatta Zehra da zehra demesine sinir oluyorum. Gecen gun vatsaba resim atmslar esıyle. buda yazmıs ıyıkı bızım gelınımızsın dıye. Dha 4 senedr bir kere ıyı bırsey duymadm agzndan. Köye gdlcek gıderm hızmet edılcek ederim kıslıklar hazrlancak der gıderım. Bır kere o kızın koyde ıs yptgnı gormedım gelıp gtmezler ble dogru dzgun. Arabamız var bnde ehliyet alalı cok oldu kullanmak istiyorum nasıpse bna glınce kocalarınız kullansın ypıyo baskaları kullanınca ses yok. Bu kadın bana nıye boyle ypıyor

4 Cevaplar

0 oy
(1,198 puan) tarafından
Her zmn boyeldir cnm kendini ağırdan alan değerlidir bazen kendi hakimiza gireriz 
(415 puan) tarafından
Altlı ustlu mustakil cnm
(1,198 puan) tarafından
Ee onların niye evi oluyor hayrinami vermiş sana oğluyla evli olduğun için vermiş yoksa sana beş kuruş vermez kendine boyle yaptıkça o senin daha çok üstüne gelecek ev senin evin oğluyla evlenmisin sonuçta
(1,198 puan) tarafından
Bende senin gibiydim ay aman onların evi onların dolaba bunun gibi busuru şey sonradan baktım ki mecburlar bana yapmaya kime yapacaklar bana yapmasalar o zmnki ezikligim yok artık konusuyorudmda cevabimida veriyorum dahada değerli oluyorum
(415 puan) tarafından
Bn hep konustm hep cevap verdm kolay kolay bırseyın altnda klmam zaten bna cok dıkbaslısın der o da. Sevmez ama bnı bılıyorum hissediyorum yani
(1,198 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun ne diyeyim cnm
-Reklam-
0 oy
(3,408 puan) tarafından

Çünkü onun gelini sensin. Zehra olsaydı da sen kıymetli olurdun merak etme :D şeytan, gelin kaynana arasında dolaşır 

(415 puan) tarafından
Bu aralar hep dolasıyor herlde bni küçümsüyor olabılır mi
0 oy
(2,803 puan) tarafından
Bunları açıkça kaynana söylemen daha sağlıklı olur . Hatta bir daha bana Zehra deme diye ekle 
(415 puan) tarafından
İste bunu ypmyı dusunuyorm dıyecegım brdha kıyaslarsa.
0 oy
(486 puan) tarafından
Birincisi kendini ezdirme madem öyle hicbir is yapma. Yapınca da kiymetin yook yapmayınca da. Sorarsa laf ederse de aynen böyle dersin.

Ikinciai bir daha lafını açarsa anne gerçekten cok tuhafsın ben ise girmek isteyince cok karşıydın niye zehrayi ovup duruyorsun vende gireyim o zaman de

Ucuncusu sende cocuga bakanları ov ne güzel bakıyorlar helal olsun keske beninkine de baksalar da bende çalışsam  de 

Vir digeri bos verr başkaları her zaman daha kıymetlidir kendini üzme 
(415 puan) tarafından
Dyorm zaten zehranın kaynanadı gul gbı bakar sen bakamazsn cocuk kıme guvenıpte brakıyım dedım brkeresnde. Ama bn anladım kı sıcak davrandıkca ıyı davrandıkca bole oluyor. Ben normal de cok ters snırlı br insanım degsmye clısyordm ama degısmemek gerek sanırım

İlgili sorular

0 oy
56 cevap 2,305 göst.
4 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 789 göst.
25 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 1,247 göst.
11 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde pikachu.53 (2,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 928 göst.
13 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,181 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,830 soru

24,174,676 cevap

336,046 kullanıcı

...