0 oy
240 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Yarın hastaneye gidicez halasidadiyoki yarın güzel giyinin banannede dioki bu üstlerindeki nasıl oda diyo güzel ( olur yani giysin gibisinden) bnd eşime dedim konuşma tarzina bak oda diyo n var bunda 

Bilmiyorum bnmi abartıyorum 

Bide bn mutfakta iş yapiom halası çocuklara film aciyo telefon dan babaneleri dediki. Anası izin vermiyo oda dioki bn halası olarak izin veriyorum açıyorum 

Cvba bak bişe demedim neyse birinciyi oylayın kızlar linclemeyin bni kötümü düşünüyorum

Gerçi şu aralar kıyafet mevzusu oldu belki de bu yüzden abartıyorum dur

2 Cevaplar

0 oy
(9,081 puan) tarafından
Senin ccgun giyiminden halaya ne babanneye ne cok istiolarsa slsinlar degisik degisik takimlar hediye. Sende istedigini istedigin zamn istedigin yerde giydir ccguna. Yanlis anlmadiysam konuyu
tarafından
Bnd onu anlamıyorum işte cnm sizene neden karışiyon bn senin çocuğuna karışıyormuyum
-Reklam-
0 oy
(23,182 puan) tarafından
Birinci konuşmada bir şey yok kimse senin ne giydireceğine karışamaz o konuşmayı hiç duyma ve kafana göre takıl. İkinci konuşmada sıkıntı büyük annesi olarak benim ne düşündüğüm önemli halası olasak seninki değil çünkü bu çocukla ilgili ben karar veriyorum diyeceksin 
(23,182 puan) tarafından
Hepsi aynı benim oğlanın saçları bebekken çok yağlanıyordu kaynanam diyor halasına çekmiş bende dedim benimkilerde yağlanıyor ama o kesin halasina çekmiştir :)
tarafından
Komedi kız
Bnd sesiz kalmayı tercih ediyorum
Ama hata yapıyorm herald
(23,182 puan) tarafından
Yok ben cevap vere vere geri püskürttüm eşimde benim başıma buyruk hallerimi biliyor kaynanamında her şeye meraklı konuşan patavatsız hallerini biliyor çoğu zaman dışında kalıyor olayların biz atışıp duruyoruz
tarafından
Bnm herif öyle değil işte anaci bişe desem bna kızar sn sus o büyük bu kafada
(23,182 puan) tarafından
Benimki de anacı ama beni de önemsiyor en önemlisi de annesindeki tuhaflığın farkında

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,119 soru

24,054,018 cevap

329,822 kullanıcı

...