+1 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (15 puan) tarafından
20lik diş ağrısı ön dişi de etkiler mi ? Ön disimde sızlama var ama doktor ön dişimde sorun olmadıginı söyledi. 20lik dişler sorunlu çıkıyor onun etkisi olabilir mi ki acaba?

2 Cevaplar

+1 oy
(2,565 puan) tarafından
Daha bugün çektirdim yok böyle bir ağrı sanki hepsi bir den mi ağrır öyle ağrıyor ben başta alt 20 lik diş sandım ama üst muş çekti öyle rahatladım başım kulağım bütün dişlerim aynı anda ağrıyor du
(15 puan) tarafından
Bende de aynı durum var. Yani en köşedeki bir diş nasıl diğer bölgeleri de etkiler diyordum ama etkiliyormuş
(15 puan) tarafından
Alt damakta sızlama gibi bir şey
(2,565 puan) tarafından
Hiç hiç sorma bir uyandım başım kulağım ve dişlerim deli gibi ağrıyor çekti inan o iğnenin ağrısı bile yanında vız gelir o kadar yemin ederim şimdi şükür iyiyim
-Reklam-
+1 oy
(4,583 puan) tarafından
Hamileyken yirmilik dişim çürüdü küçücük bir delik tüm sağ alt çenem damagim.dahil ağrı yaptı sonra aspe yaptırdı.sen gene tek aziyla kurtulmuşsm
(15 puan) tarafından
Benim de alt damakta sızlama gibi bir şey. En sağdaki 20lik çıkıyor.  Terettüt etmiştim en sağdaki diş önü etkiliyor mu diye ama etkiliyormuş demek ki
(4,583 puan) tarafından
Çok lanet o.yirmilikler kulağını boğazını bile etkiler aynı dış cikarken boğazım kulağım sızladı bütün tam çıkar inşallah gömük kalınca hep sıkıntı yapıyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 99 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,113 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 718 göst.
9 Ekim 2019 Diğer kategorisinde Minnoş (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 350 göst.