Canlarım ben 10 temmuzda kontörüme gittim doktor bebeği gördü açıkçası bende gördüm kesenin içindeydi vajinadan baktı hatta sonra bileğimi dinledi çok yavaş bir kalp atımı var dedi büyük utrosona yönlendirdi geç olduğu için 11 temmuza kaldı sabahtan tekrar hastaneye gidip utrosana girdim bu seferde ordaki doktor kesenin içinde bişey göremiyorum boş gebelik dedi şok oldum dün görmüştük daha bebeği 5+6 haftasını çıkardı normalde 9+6 olmam lazımdı neyse sonra tekrar doktoruma çıktım girdim sonuçlara baktı boş gebelik dedi sonra zaten sağlıksız bir gebelik olduğunu söylemiştim ben sana dedi oysaki doktor bana böyle bişey söylemedi sonra kürtaj kağıdını verdi elime dedim hocam bu 3. Kürtajım olucak dedim adamın tesellisi şu kilo verirsin şekerini dengelersin tamam Haklı hiç birşey demiyorum ama o psikoloji ile sinir oldum neyse içerden çıktım abim vardı yanımda ağlaya ağlaya yanına gittim eşim evde uyuyordu gece çalıştığı için eve döndük tekrar kürtaj kağıdı elimde yatıım eşimin yanına düşündüm nasıl söylerim diye sonra birden kaldırdım söyledim tabi artık gücümüz çok üzüldü oturdum ağladım dakikalarca sonra tekrar hastaneye gittik acilden giriş yaptık eşim ile o yolu giderken hiç konuşamadık yüzüne bile bakamadım desem yeridir acildeki doktor tekrar ultrason a aldı beni baktı oda kürtaj dedi sinirim iyice bozuldu gülmeye başladım bu sefer adam şaşırdı tabi hocam buda olursa 3. Kürtaj olucak dedim doktor öyle üzüldü ki hemen dedi tıp fakültesine gidin orda daha detaylı bakarlar dedi eşimle konuştuk tıp fakültesi ne götürdü abim bizi annem abim eşim hepimiz gittik baya bekledik sonra randevu aldım girdim içeri tekrar utrasona aldılar beni altaan baktılar baktıkki bebeğim orda görüyoruz resmen bebeği orda da 6+2 çıktı haftası çok uzun oldu biliyorum ama kusura bakmayın sonra kalp atışını duyamadık yani kalp atışı yok ve geride kalmış bir bebek sağlıksız olabilir biliyorum kendini herşeye hazırla dediler belki kürtaj gerekir belki gerekmez dediler bir umut ile hastaneden ayrıldık kızlar nasıl olur nasıl gider bilmiyorum ama belkide bebeğimi gördüğüm an o kürtaj masasında yatıyor olucaktım siz siz olun tek doktor ile kalmayın haliniz vaktiniz varsa özele gidin sonuçta bir can var ucunda okuyandan da okumayandan da razı olsun şimdiden ❤️ bebeğimin kağıdınıda bırakıyorum şuraya boş denilen kesemde bir can varmış meğer
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️❤️
Bırakmaz inşallah seni annesi dualarım seninle ve yavrunlaaa
1,486,588 soru
24,303,091 cevap
344,168 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın