0 oy
248 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,806 puan) tarafından
Bacılar smear testi yaptiran var mi aranızda ebe aradi biraz önce yaptirmam lazımmıs ama can acıtıyormu katem de yaptircan dedi ama onda rendevu aliyor muyuz ya da devlet hastanesi kadın doguma rendevu alsam yaparlar mi bir de sizede dediler mi adet bitiminde 4. Ve 10 gun arasinda gitmen lazim diye

12 Cevaplar

0 oy
(1,662 puan) tarafından
Hiç acıtmıyor kulak çöpü gibi birşeyle alıyolar zaten 
(6,806 puan) tarafından
Tesekkurler canım
-Reklam-
0 oy
(632 puan) tarafından
Blben yeni yaptırdım şehir Hastanesi'nde kadın doğum Dr yaptı. Ebeler minik birsey aldılar alttan mandalı takip. Sonra banada dediler adetliyken gel gitmedim. Ona smear testi de temiz çıktı çok  şükür minik bir kistim var sadece
(6,806 puan) tarafından
Cok sukur canım o zaman hastaneden alim rendevuyu
(632 puan) tarafından
Aynen canim yapiyorlar kendi odalarinda
0 oy
(2,489 puan) tarafından
Ozelde yaptirmistim 2 kere adetle ilgili bisey demedi gün farketmiyor yani spekulum yerlestirirken derin nefes all igne yapılıyormuş gibi bir his sadece  süruntu alınıyor ondan sonra belki bir iki damla kahverengi leke gelebilir belkide gelmez bende birinde geldi digerinde gelmemisti kac yaşındasın canim
(6,806 puan) tarafından
30 yasindayim canım o aletten korkuyorum aslında kırk muayenemde acımistı biraz hamileyken de bakilmistim o zaman acımamıstı ama kirk muayenesinde acitmisti ondan biraz urktüm
0 oy
tarafından
Ben geçen sene sağlık ocağında yaptırdım. Kendimi biraz kastım ondan biraz acıdı ama acılı bir işlem değil normalde
(6,806 puan) tarafından
Insallah acımaz  benimde sana da dediler mi adet bittikten sonra 4.gun gel diye
tarafından
Yok herhangi bir gün çağırdılar
0 oy
(1,137 puan) tarafından
Saglik ocaklarında yapılabiliyor acıtmaz canım hissetmezsin 
(6,806 puan) tarafından
Kateme yönlendirdi canım ebe bizim saglik ocaginda yokmus sanirim
0 oy
(7,233 puan) tarafından
Yok canım 2 3 kere yaptırdım kulak çöpü gibi birşeyle örnek alıyorlar 40 güne çıkıyodu önceden 
(6,806 puan) tarafından
Devlet hastanesi yapiyor mu canim
(7,233 puan) tarafından
Evet canım ben ilk ikisini devlet Hastanesi'nde yaptırdım sonuncuyu da 40 kontrolu için gittiğim de üniversitesi Hastanesi'nde aldılar
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Hiç açımiyor kac kere yapıldı bana ben sayamadım artık ucunda fırça olan Bisi ile o fırçayı rahim ağzına sürüp çıkarıyor anlamiyorsun bile ah o en kolayı keteme gidersen hemen alırlar randevu gerek yok bizim burda kadın doğuma girmene gerek yok kelime git demiş ise benim yaşım tutmadı için ben mecbur kadindoguma gidiyorum yaptırmak için 
0 oy
tarafından
Bende doğumdan sonra doktor yaptır dedi yaptırdım acımadı canım korkma 
0 oy
(4,341 puan) tarafından
Ben yaptırdım da sonucu için hala gitmedim hastaneye.can acıtan Bi işlem değil rahimden parça aliyo parça dediğim de et parçası değil pamuklu çubuklar varya onunla icerden numune aliyo o kadar ben spiral taktirdigim da doktorum smear alalim o da aradan çıksın dedi öylece aldı 
0 oy
tarafından
Hiç acı duymadım 
0 oy
tarafından
5 yıl önce yaptirmistim doğruyu söylim çok kötü oldum ben dayanamadım çok acıtıyor 
0 oy
(4,311 puan) tarafından
Testi alırken acımıyor kulak çöpü ile ama rahim ağzından alabilmek için birsey yerlestiriyorlar kendinizi kasmazsaniz acımıyor 15 sn de hersey bitiyor.

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 352 göst.
10 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Elif6060 (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 285 göst.
31 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Yosi (1,573 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 33 göst.
0 oy
2 cevap 39 göst.

Kategoriler