0 oy
134 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (48 puan) tarafından
2 yaşında oğlum doktora gittim geceleri çok ağlayarak uyanıyor diye bana dediki o saatlerde poposuna bak parazit olabilir o rahatsız edebilir dedi bunu nasil anlayabilirim gece büyük tuvaletini de yapmıyor,  uyku terörü vardir diye düşünüyordum doktor bambasla birsey söyledi 

5 Cevaplar

0 oy
(18,200 puan) tarafından
Gece yapmıyor dedinmi tuvaletini 

Hem parazit olunca ateş olur karın ağrısı olur benim oğlumda öyle olmuştu 

Doktor paraziti test yaptırıp ta öğrenebilir senden neden bakmanı istedi bende anlayamadım 
(48 puan) tarafından
Bende anlayamadım çok saçma geldi,
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kıl kurdu falan olunca kakada görürsünüz ama en garantisi kaka tahlili
0 oy
(2,092 puan) tarafından
Canım parazit dışkıda açık bı şekilde belli olur gözünle dikkatli bakarsan görünür. Bu parazitler gece yumurtlarini bırakıyorumus. Belki kaşıntı veya karın ağrısı yapabilir. Sadece geceleri mi ağlıyor? Arada bezini kontrol et o parazitler zaten hızlı hareket eder görünür mutlaka. Çok geçmiş olsun
(48 puan) tarafından
Aslinda uykuyla ilgili sorunu var ben öyle anladım araştırdıgimda gece terörü yazıyor ama doktor bundan hic  bahsetmedi
(2,092 puan) tarafından
Evet oda olabilir aslında doktor size bak dememesi lazımdi test yapması lazımdı. Olmadı başka doktora gidip parazitten şüphe ediyorum tahlil yapılmasını istiyorum diyebilirsiniz.
0 oy
(1,247 puan) tarafından
Dr bana poposuna bant yapistittirmisti sende dene istersen
0 oy
tarafından
Popo deliğinin etrafına bak geceleri 
(48 puan) tarafından
Olsa bile sabah bezinde gözükmez mi

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 550 göst.
21 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sorusormayageldim (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 218 göst.
0 oy
1 cevap 79 göst.
18 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Masal.ak (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 217 göst.
24 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (269 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,763 soru

24,020,642 cevap

328,205 kullanıcı

...