K
kizlar ağaçtan düşmüş annesi çok bağırıyordu elime aldım için zarar vericem zanneti sanırım ve sonra başını severek bu yavruyu uyuttum o sıra bağıran annesi sesini çıkartmadı bir iki gün evimde misafir edicem annesine dedim mejburdum çünkü oturdum mevkide çok kedi var ve ucamiyor o alıştı şimdiden bize evimin heryeri ciş olsada oğlum ve kuş mutlu eşimle ben ayrı 2 güne uçmayı öğrensin diye dua ediyorum biran önce doğasına kavuşsun diye . Ama babam çocukken gargalarin çok sadık bir canlı oldunu anlatırdı az önce aradimda babam alisirsa çıkar gezer dolaşır akşam eve geri gelir seninle omzunda heryerde geze dedi aslında heveslenmedim desem yalan olur . Köyde büyüdugum için hayvanları çok seviyorum ve deger veriyorum . Onlarda bir can.☺️ Elime alıştı bile bende ona çoktan alıştım
Kız iyiliğine iyi de takınca çok pis takıyor bunlar ben 3 sene çektim yeni evlenmiştim terasıma çöp taşıyordu yakaladım gördüm bi gün gözünün önünde kovaladım onu attım çöpleri de aşşağı tam iki ay terasa çıkamadım bildiğin üstüme saldırıyordu saçıma saldırıyordu pusuyla yatıyordu resmen omzuma binip kafamı gagalıyordu çığlık çığlığa kaçıyordum içeri 2 ayın sonunda öcünü aldı herhalde saldırmayı bıraktı ama tam üç yıl çöp kullanılmış bez maske ot izmarit ne bulsa terasıma taşıdı attı ruhhh hastası sonra gelmedi öldü mü kaldı mı bilmiyorum ama artık ne zaman karga görsem merhaba efendiiiim iyisinizdir inşallah diye kuzu gibi selam veriyorum korkumdan
1,488,321 soru
24,328,418 cevap
345,582 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın