0 oy
105 göst.
Diğer kategorisinde (521 puan) tarafından
Kizlar kizim 3.5 yasinda bu pazartesi ameliyat olcak korkuyorum aranızda olan varmi nasil bir süreç 

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bence ameliyat ettirmeyin bir süre karışım bal ve propolis verin arihayat.com. orda Selma hanım sizle ilgilenir baya olumlu geri dönüşleri oluyor geniz etinden dolayı inşallah sizde de şifaya vesile olur reklam yapmıyorum hani yıllardır ordan tuketiyorum doğal olduğu için. Bir süre kullanıp öyle ameliyat etmenizi isterim m çok geçmiş olsun 
(521 puan) tarafından
Canim bnde ordan urun kullaniyorim Allah razi olsun isede yariyor ama bizim alınmasi lazım bademcigi cok buyuk surekli hasta oluyor yutamiyor oyüzden doktor alinmasi lazim dedi
tarafından
Anladım kuzum keşke gerekmeseymis çok geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
(869 puan) tarafından
Çok basit bir ameliyatmis yatış bile veriliyormuş hatta benim kızimda da var geniz eti ameliyata ihtiyaç yok dediler ama yaşı çok kucuk dediler benimki de 3.5 yaşında ama doktor çok önemli tabiki bu süreçte de kızimin kresinden arkadadasi oldu ameliyattan sorna duyma da bir sorun yaşadı çocuk kulağının içine cihaz taktılar onun sayesinde duymaya başladı tedavi sonucunda iyileşti şükür 
(521 puan) tarafından
Ay ins bizimkide cok kolay olur
0 oy
(1,699 puan) tarafından
Geniz etini aldırdık 4 yaşına girecek bu ay kışın oldu ameliyat 45 dakika sürmedi bile narkozu atarken çok ağladı kucağımdan inmedi hastane ayağa kalktı ameliyattan 2 saat sonra çıktık hastaneden
(521 puan) tarafından
Ay bnde o narkozdan korkiyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 75 göst.
13 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Musmutlu (456 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 88 göst.
0 oy
4 cevap 171 göst.
9 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,563 puan) tarafından soruldu

Kategoriler