0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (1,791 puan) tarafından
Tuvalet eğitimi dört gün sorunsuz geçti gece bir defa kaçırma dışında ama iki gündür sanki geriye sardık gece kaldırıyorum ağlıyor yapmıyor lazimligi odaya götürdüm yine aynı sonra altına kaçırıyor sabahta yine altına yapmış kalktıktan sonra da geldiğini anladı dedim kızım hadi tuvalete bile bile gelmedi üstüne yaptı büyük tuvaletini nolcak böyle gerçekten bide sinirlendim çocuğa ama sabrım taştı inatlasiyor hep

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bizim 5. Gun 4 gun boyunca oyleydi bir duzen olusmadi ama bana cok anormal gelmiyor bir anda olmayabilir bugun daha uyanmadi gec yatmisti bakalim nasil gececek merak ediyorum
tarafından
Gunaydin canım. Pek bi degisiklik yok ya kuru kalkti kalkar kalkmaz tuvaleti teklif ettim kabul etmedi iki dk gecmedi baktim isemis altina. Bi yarim saat sonra yine kivraniyodu aldim goturdum kucuk cisini yapti buyugu de var ama kivraniyo gitmiyo su an gelince bana soyle diyorum ıı diye reddediyo sizin nasil gidiyo
tarafından
Günaydın canım ahhh bu bebeler ahhh benim de aynı canım benim de altı kuru uyandı ki gece de hiç kaldirmadim 8 buçukta uyandık çiş yapalım dedim tamam dedi gittik iki damla tek yaptı bitti dedi geri getirdim altına kaçırdı ☺ kahvaltı yaptık oyuncaklari indirdi hepsini döktü oynuyordu baktim koltuğun arkasına geçti çişin mi var annecim gel tuvalete gidelim dedim yok dedi baktim büyüğünü yapıyor rahat bıraktım dedim yapmış bari tam yapsın ☺ çişini yine kaçırdı az önce işte çiş temizlemekle geçiyor günüm canım sabır diliyorum artık ne yapalım Rabbım kolaylık versin bizlere geçer Allahin izniyle bu günlerde diye umut ediyorum. ☺❤
tarafından
Ayni bunlar ya ya zamanla kavrayacaklar ya da zamani degil bilemedim hele biraz daha sabır bakalim :) bizim tel hic bos kalmiyo kac gundur kac kere makina calisiyo elde yikiyorum cogunu da :)
tarafından
Hahahahaaa bende bende aha şimdi çıkardım makineden hava da yağmurlu mecbur kurutmayi çalıştırdım katlayıp yerleştirdim ama geri teker teker alıyorum. Koyduğum gibi de ☺☺☺ öğrenecekler Allahin izniyle kendimizi öyle teselli edelim ☺
tarafından
İnsallah canim ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sıkma canını canım normal yani birden öğrenmelerini bekleyemeyiz benim de bugün 3. Gün gece uyumadan önce tuvalete götürdüm çişim yok dedi benim de inat yapiyor tam kapıdan çıktık altına kaçırdı aha şimdi yeni uyandık kupkuru uyandı tuvalete götürdüm su ile oynadı biraz öyle yaptı çişini bol sabır lazım gerçekten ama öyle de böyle de öğrenecekler Sıkma canını bir kaç gün daha geçsin bakalım ne olacak 
(1,791 puan) tarafından
Aynen canım sanada Rabbim kolaylık versin
tarafından
Amin canım amin Allah razı olsun sana da Rabbım kolaylık bol sabır versin
(1,791 puan) tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
(1,118 puan) tarafından
Aylardır güya öğrendi diyorum ama bazen bi bakıyorum altina kaçırmış hatta bazen gunde 3 4 defa yaptigi oluyor sinirden çatlıyorum. Ama ona karşı sabirli olmaya çalışıyorum. Guzel guzel konusup ikna ediyorum bir iki gun soz diinliyor diger gunlerde bazen yine kaçırıyor. Genellikle cisini kaçırıyor ama kakasini da kaçırdığı oluyor . Zamanla duzene oturur insallah diyip duruyorum ne yapayim artik elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
(1,791 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun annelik zor iş
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Korkmuş sanırım ya tuvaletten yine sevdirmeye calisicaksin mecbur minik hediyelerle teşvik edici olur
(1,791 puan) tarafından
Canım ne bilim yapıyordu kendi basıyordu sifona korkacagi bişey farketmedim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 214 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (708 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 714 göst.
0 oy
31 cevap 1,298 göst.
8 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Syma (957 puan) tarafından soruldu
0 oy