0 oy
112 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar sütten kesiyorum mahvoldum ya 1 haftadir alışamadı 1 haftadir gündüzü kestim gunduz bi sekilde olsa oyalaniyor gunduz ama geceyi bu gece kesiyorum cok agliyorum ne yapicam yeni 15 aylik oldu memeyi kesmesem yemek falan hicbsy yemiyodu

4 Cevaplar

0 oy
(2,863 puan) tarafından
Yemeyen bebek kestikten sonra da yemiyor. Yaz ayı memeden kesmek için uygun değil zaten sıcak sıvı kaybı oluyor.  Onu da geçtim dişleri tamam değil henüz o azilar çıkarken antibiyotik olacak ağrı kesici olacak sütün

Burda kaç kez gördüm yemiyor diye kestim de hepten yemez oldu vs diye

Çok küçük henüz kısa girerken kesseniz keşke 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimki 17 aylık hep meme meme diyordu baktım olmuyor bende sütten kestim sütten kestiğim günden beri yemekle hasır neşir oldu ağzı boş olsun istemiyor yatana kadar uyku düzeni bile düzeldi sütle yatan bebe şimdi kendi kendine yatıyor ben bi anda kestim 1 gün tek zorladı 2.gun unuttu gece kalkiyordu ayağımda sallıyordum yada sırtını zivasliyordum öylece geri uyuyordu diğer günler daha kalkmadi
(271 puan) tarafından
Bı anda kestim derken nasıl yaptınız bnde biraktirmwyi düşünüyorum da fikir olsun
tarafından
İlk gün gündüz vermedim göğsüme cikolata sürdüm kendisi korktu dokunmadı aksam oldu emmek istedi baya ağladı ayağımda salladım uyudu gece ara ara kalkti su verdim sırtını oksadim yattı sabah kalkınca unuttu
(271 puan) tarafından
Teşekkür ederim benm kızımda aşırı memeye bağlandı biraz da inatçı o yüzden bende fikir arıyorum kendime
tarafından
Benimkide inatçı huysuz asla yemek yemeyen biriydi şimdi ağzı durmaz
0 oy
(14,744 puan) tarafından
doğru karar vermişsiniz sakin olun alışacaktır

bende kestım tam bi yaşinda iştahı iyiydi dahada yemeğe düşkün oldu 
0 oy
(1,451 puan) tarafından
Uyumadan doyurun iyice  bide gece sutu vermeyin oda ayni emzirme gibi oluyor uyandik ca da su icirip uyutmaya calisin

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,323 soru

24,181,740 cevap

336,351 kullanıcı

...