0 oy
1,112 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (75 puan) tarafından

Şuana kadar özellikle isimle ilgili sorular sorup fikirlerinizi aldım. Eşimin gönlünü kirmicam kendimde istiyorum ama hep üçüncü şahısların laf ve eleştirilerinden dolayı içim içimi yiyordu. Üçüncü şahıs dediklerimde akraba...! Oğluma Devrim adını koyucaz Allah in izniyle ❤️ acaba isimli yastık kılıfı ve isimli tulum yaptirabilcegim uygun fiyatlı sayfa önerebilir misiniz :)

19 Cevaplar

+2 oy
(713 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Çok güzel bir isim, bence aydın bi toplulukta yaşarsa hiç zorlanmaz ama gerici bi toplumda yaşarsa zorlanır. Kötü yorumlara hiç aldırmayın benim oğlum olursa nazım ismini koymak istiyorum ama ikinci oğlum olursa ona devrim ismini koymak istiyorum. Bu arada tesettürlüyüm 
(75 puan) tarafından
Ayy yemin ederim bu yoruma nasıl sevindim. Yüzüm nasıl düştü esimede belli etmemek için kıvranıyorum burda. Acaba haklı olabilirler mi diye. :(
-Reklam-
0 oy
(1,705 puan) tarafından

İlerleyen yaşlarda tanıştığı kişiler direk siyasi görüşlere bağlayabilir. İleride bir çok sorun yaşayacak kuzum ismi yüzünden maalesef

:( Yeğenimin adı Eylem. 8 inci sınıfa gidiyor değiştirecekler ismini mahkemeye dilekçe verdiler o bile zorlanıyor bu Yaşta

tarafından
Gorumcemin adida eylemdi ve gerçekten hayatı aynı "eylem" gibiydi değiştirdi ismini
(75 puan) tarafından
Bilemiyorum eylem ismiyle kim neden dalga geçiyor ama bizim isim burda yazılanların tam tersi düşüncesine sahipti. Üstelik isim nasıl diye sormamistim yastık ve tulum için yazmıştım :)
(1,705 puan) tarafından
Yok çiçeğim dalga geçme durumu değil öğretmenleri tarafından aile bu ismi koydu ise görüşü bellidir vs diye saçma düşünceler ile iş siyasete kayıyor davranışlar değişiyor çok saçma lakin yaşıyor bu durumu. Ben sadece söylemek istedim yastık ve tuluma gelir isek kendin trendyol dan almıştım ben
(53,805 puan) tarafından
onun zamanina gelene kadar ogretmenler değişecek daha genis düşünen yeni nesil ogretmenler gelecek
0 oy
tarafından
Tulum için instagramda madrebebek sayfası var kapida ödemeli yada kart ödemeli değil havale üzerine çalışıyorlar ben ordan aldım güvenilir sayfadır 20 günde yapılıp teslim ediliyor isimli yastık kılıfı için n11e gir orda her çeşidi var 
tarafından
Elbette özelden yazabilirsin
(2,300 puan) tarafından
Özelim kapalı da ben bir post açtım geçenlerde bı oraya bakar mısın dil terapisti ile ilgili
tarafından
Bi sure için özelini açıp bana yazar mısın konu çok detaylı olduğu için post üzerinden gitmeyelim
(2,300 puan) tarafından
Özeli açınca telefona bildirim geliyor mu
tarafından
Hayir gelmez
0 oy
(2,737 puan) tarafından
bence çocuğun üzerinde onun hayatini bu denli etkileyecek bir isim koymak anne baba olsanız da hakkınız değil. o bir birey, sizin uvzumuz değil. bazen dışarıdaki insanların sözlerine kulak verseniz çocuğunuz için daha iyi olur.
(75 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorum için ama ben isim nasıl diye soru sormadım :) o bahsettiğiniz insanlar hayırlı konuşmalar yapmıyor o yüzden kulak tikamam benim sağlığım için daha iyi :)
0 oy
(209 puan) tarafından
Üzerime vazife değil ama , ileride bu isimden dolayı zorluk çekebilir. 

Benim oğlumun adı çekdar ben bu ismi koymasını hiç istedim kavga ettim.ama ne yaptı ne etti bu ismi koydu kimliğini gördüğüm de 10 gün eşimie konuşmadım yüzünü görmek dahi istemiyordum şimdi 7 yaşında ve şimdiden zorlanıyor bazen çoğu kez arkadaşları dalga geçiyor gelip anlattığında aynı kavgayı tekrar takrar yaşıyoruz.oglum 18 yaşına geldiğinde ismini değiştirmesi için ne gerekirse yapacam
tarafından
Cekdar ne kız ilk defa duydum
(8,280 puan) tarafından
İlk defa duyuyorum anlamı nedir acaba?
(703 puan) tarafından
hayatımda duydugum en sacma isimlerden kusura bakma ama anlamı ne acaba esın ne yazisıyordu  bu ısmı koyarken
(75 puan) tarafından
İsim nasıl diye sormadım yalnız... :) Bu arada cekdar isminin anlamı ne merak ettim cidden. Üstelik güzel isimlerin hakkını veremeyen milyonlarca insan var. Oğluma uzayli ismi koymuyorum ki. :) İsim değil ben yastık ve tulum sormuştum
0 oy
tarafından
İyi bir isim değil arkadaşların yorumuna katılıyorum aynı fikirdeyim
(75 puan) tarafından
İsim hakkinda fikir sormamistim ki :)
0 oy
(1,876 puan) tarafından
Bence güzel isim ama ben eşimin ismini asla koymazdim çünkü güzel değil güzel olsaydı öyle bir talebi olsaydı koyardım belki
(75 puan) tarafından
Canım ben isim nasıl diye sormamistim ama :)
0 oy
(18,204 puan) tarafından
Herkes siyasete bağlanır demiş ama ismi devrim olan Türk tanıdığım arkadaşım da var 
(75 puan) tarafından
Birde beni Kürt ilan etmişler :) hayır Kürt biride olabilirdim ben soruyu sorarken isim nasıl demedim ki herkes bir tuhaf cevap yazmış
(11,417 puan) tarafından
Kürt olunca ne oluyor ki beni Kürt ilan etmisler diyorsun aşk olsun
(75 puan) tarafından
Hyr oladabilirim dedim bacım yanlış anlama :) baksana hep siyasetten yurumusler canım çok sıkıldı. Valla yüzüm düştü çok garipsedim yorumlari
(11,417 puan) tarafından
Bende vermezdim o ismi ama zevk meselesi benim oğlumun adınida çok garipsiyolar çoğu kişi beğenmiyor ama ben 6 yıl bir oğlum olsunda bu ismi vereyim diye bekledim hiç umrumda olmadı elalemin beğenip beğenmemesi ama seninki farklı bak şimdiden siyasete bağladılar ilerde ona sorun olur diyolar doğru diyolar ama genede dediğim gibi zevk meselesi
(75 puan) tarafından
Oğlunun adı ne merak ettim bak :) sağlıkları yerinde olsunda her şeyden once
0 oy
tarafından
Herkes isme takılmış da gün gelecek ben inanıyorum isimlere bu kadar takılmamayı öğreneceğiz. Kimsenin dediğine bakmayın. Bahtı güzle olsun. Instagrama pek güvenmiyorum ben. Trendyolda da öyle satıcılar var, sipariş verdikten sonra ne yazılacaksa satıcıya bildiriyorsunuz yaparlar, bu sayede trendyol ile muhatap olursunuz öbür türlü sayfa engelliyor bir şey yapıyor, dolandırıyorlar milleti
(75 puan) tarafından
Evet sadece isim odaklı yazılmış üzüldüm açıkçası
0 oy
(14,417 puan) tarafından
sağlıcakla doğsun bebiş ♥

sizin için anlamı olan isim koymanız güzel olmuş obur postu okumuştum
(75 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤️❤️❤️
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Bence guzel isim ya takma bosver ama isim mevzusu sıkıntı bes aylik hamileyim kizima bi duzgun isim bulamadım daha var diyorum ama hiçbirini begenemiyorum prensesime :)))
0 oy
(53,805 puan) tarafından
o posta da yazmistim güzel isim 
0 oy
tarafından
İyi dusunun bence
0 oy
(369 puan) tarafından
İsimli yazılı tulum, yastık için bı cevabım yok ben almadım kızıma ama Devrim ismi çok güzel benim okul arkadaşım var Devrim bizim okulda olsun öğretmenlerle olsun hiç sorun yaşamadı okudu atandı da bence siyasi ayrım olduktan sonra her şekilde olur çoğunluk hep tanıdık alıyorlar zaten sağlıkla doğsun inşaallah 
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Canım lütfen kimseye bakma.anne baba olarak o ismi istiyorsanız kimsenin karışmaya hakkı yok.hem gayette güzel bir isim.
0 oy
(1,137 puan) tarafından
Canım isimli tulum vs o konuda fikrim yok ama yorumları okuyunca ben de isim konusunda bir seyler soylemek istiyorum...burada kimse özellikle isim konusunda kötülüğüne yorum yapmaz isim konusu ciddiye alınması gereken bir konu cocuk bir ömür o isimle yasayacak iyi düşünmekte fayda var ve üzülmeyin belki de burada yapılan yorumlar sizi bir yanlıştan döndürecek bilemezsiniz bunu sadece isim konusu için soylemiyorum genel söylüyorum :) Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 
0 oy
(2,668 puan) tarafından
Oğlum 2 yaşına gircek kaynana hala boş boş konuşuyo niye bu isimleri koydunuz ay sanane be kadın diyecem artık o olcak ama diyemiyorum kimseyi umursama konuşan konuşuyo anca 
0 oy
(1,451 puan) tarafından
Devrim ismini siyasi gormeyende tek benim galiba insan hayati hergun devrim geciriyo 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 186 göst.
29 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,542 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 206 göst.
+1 oy
6 cevap 356 göst.
0 oy
13 cevap 347 göst.
8 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Ysm.yldrm98 (27 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,276 soru

24,042,271 cevap

329,175 kullanıcı

...