0 oy
327 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Benmi abartiyorum bilmiyorum eşim 26 yaşında biz 3 yllık evliyiz dışarı çıkıyor saatlerce dışarda geziyor ne yapiyo bilmiyorum saat 2 de çıkmıştı daha eve gelmedi sizce uzun değilmi 

7 Cevaplar

+1 oy
(163,555 puan) tarafından
bende boy olarak uzun duran es sandim baslikdan
(802 puan) tarafından
Demek  tek ben böyle  sanmamisim ☺️
(163,555 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️ icerik baska cikti
(2,173 puan) tarafından
Bende öyle zannettim diycektim benim kocada uzun duruyor ☺️
-Reklam-
0 oy
(8,716 puan) tarafından
Sende ne çektin su eşinden be☺️☺️
0 oy
(992 puan) tarafından
Sürekli böyleyse sıkıntı eğer 40 da 1 çıkıyorsa sknti yok
0 oy
tarafından
Aman sal gitsin 
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Malesef senin esin icin normal
0 oy
tarafından
Tabikide uzun. Haber vermiyomu şuraya gidiyorum şunu yapıyorum diye.
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Canım eşim 25 yaşında bir yıllık evliyiz 5,5 aylık bir bebeğimiz var bugün akşam üzeri dışarıya çıktık arkadaşlarıyla Kafede otururken denk geldik oturduk içeceklerimizi içtik Evet sıkıldım kendi arkadaşlarıyla okey oynamaya gitti şimdi 12'den önce gelmez Okey biter halı sahası başlar Bunların hepsi 8 halı saha Okey okey halı saha en geç gece 01.00'de gelir önceden böyle dışarıya çıkmasını çok takardım istemezdim hamileyken özellikle Sonra baktım bebeğim doğdu böyle ödedim ikimiz daha rahatız şimdi kendim salıyorum evde durunca koca karı gibi her şeyime karışır asla çenesi kapanmaz dır dır dır dır dır dır dır dır dır tepemde O yüzden diyorum ki sokak köpeği zaten kendisi salıyorum ne yapıyorsa yapsın yeter ki bana huzur versin
tarafından
Ya bende bıktım bazen saliyom çıksın etsin ama ne bileyim ne zmn degisicek yarım saat oldu geleli ama önceden daha beterdi gerci şuan daha iyi ama yine aynı saatlerce dışarda duruyo
(2,203 puan) tarafından
Aman salla canım insanı deli eder bu işler

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 412 göst.
26 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya02 (1,344 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 106 göst.
+1 oy
6 cevap 659 göst.
+3 oy
36 cevap 1,704 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,043 soru

24,177,560 cevap

336,184 kullanıcı

...