0 oy
605 göst.
Diğer kategorisinde (1,462 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar benim 2014 doğumlu bir oğlum var şimdi tekrar hamileyim çok yeni daha 4 haftalık ilk oğlum sezeryan bunun normal olmasını çok istiyorum ssvd yapmak istiyorum urfada yaşıyorum burda sadece bir doktor destekliyormuş ama ben yinede şansımı deneyecegim muhakkak sizler ne düşünüyorsunuz varmı aranızda ssvd yapan

4 Cevaplar

0 oy
(3,443 puan) tarafından

Bı arkadaş ta senin gibiydi dedim normali denesene bı dedi bir yer bozulmuş zaten neden onuda bozayim mantıklı gelmişti o zaman :) hangi doktor. Destekliyor bende urfadayim 

(3,443 puan) tarafından
Dayımın arkadaşıydı ben lisede hormon bozukluğu için gitmiştim evet iyiydi sorma yengemi doğum yaptırdı annem dedi o olmasaydı kız gitmişti o zamanlar rahimde varış yeni yeni biliniyor du kaç yıl önce sanmeddeyken arkadaşla gittik dedim bu bozmuş en son teyzem de yaptığı kabul edilir değildi ayrıca çok şikayet de var bu yönde bayağı yorum okumuştum aslında herkesin şansı diyelim yada para bulunca herkes bozuluyor diyelim
(667 puan) tarafından
Demek ki canim bulundugumuz sehir de kucuk ikinci dogum olursa kime giderim bilmiyorum
(3,443 puan) tarafından
Walla ilki Hüseyin görmüş te yaptım pişmanım ta bilgisi var ama resmen beni zorla dogurttu bunu sonradan anladık yanı zaten takipli hastanim 3 günde bir görüyordun son kontrolde 2 cm açıklık vardı suyun az seni yatiracam dedi suni sancıyla rahim acicilarda dogurttu kesmesi de cabası madem.suyum az neden şimdiye kadar söylemiyosun ikincidede bütün ozelleri dolaştım Veysel toprak hoşuma gitti ilgisi filan sonra o gitti doğumdan 2 hafta önce devlette doçent vardı teyzem onda doğurdu walla iki haftalık hastası oldum ve doğumu orda yaptım Hüseyin'e bin çekerdi ozellere bakışım değişti docentin sayesinde
(667 puan) tarafından
Ben de devlettekilerden korkmustum burada ozeller daha,iyi diyor herkes
(3,443 puan) tarafından
Tabiki her özel bir olmadığı gibi her devletbte bir değil özelde de yaptım devlette de ben dokgorfab yana şanslıydım devlette özelde adı özel iste ..1 bebek var anladığım kadarıyla kim de doğum yaptın ki
-Reklam-
0 oy
(2,047 puan) tarafından
Bir daha bebek düşünmüyorsan kesinlikle normal doğumu da deneyimlemelisin :) 
0 oy
(667 puan) tarafından
Ben de urfadayim canim ben mehmet agar a gidiyordum benim tabi ilk dogum ve normaldi ama doktor ssvd yi destekledigini soyluyordu yalniz ucreti biraz pahali doktorun
(1,462 puan) tarafından
nasıl iyi bir doktor mu evet fiyat öyle de bakalım ya inşallah uyar bize de kontrole gidemem her ay ona ama doğuma yakın inşallah geçerim ona
(667 puan) tarafından
Iyiydi canim ben 5. Aydan sonra gittim benim herhangi bi sorunum yoktu hamileligimde yani o ekstra bisey yapmadi ama ilgi oluyor tabi egitimler falan ebeleri falan dogumda ilgililerdi ben sanci cekerken yanima gelip destek olmustu ebe. Doktor son anda bebegi cikarmaya geliyor o zamana kadr olan surecte hep ebelerleydim academia hastanesi biraz kirliydi tavsiyem orda doguursan ozel odaya,cikman normal odalar baya kirliydi
0 oy
(15 puan) tarafından
Metrolife da tuna akcal var ssvd yapiyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 201 göst.
15 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 00Melikeee (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 482 göst.
0 oy
7 cevap 319 göst.
25 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Misal62 (380 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 175 göst.
18 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde sweet rainbow (208 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,798 soru

24,144,991 cevap

334,630 kullanıcı

...