0 oy
274 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar sizde gerçekten böyle sunumlar hazırlıyor musunuz yoksa bı ben mi degisigim:)

3 Cevaplar

0 oy
(4,814 puan) tarafından
Sunumluk bir yemekse yaparım ama yumurtayı normal keser pul biber tuz ya da sadece tuzla koyarım 
tarafından
Ana yemekrlte bende öyleyim de yumurta benim için biraz fazla sabah kahvaltısı eşimle yapmiyoruz belkide ondan
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ahaha onların çocuğu yok yenilerya çocuk olunca çiçek gibi olurlar boynu bükük emraha dönerler ahaha 
tarafından
Ahahahah ay valla bugün pazar diye eşimle özenerek bı hazirliym dedimde yok abi bı çocuğa koş bı mutfağa olmuyo anam olmuyo çocukla
tarafından
Leee onlarin işi yok bacım ondan çocuktan sonra değişiyor herşey
Ben kahvaltı takımı bana ben ona bakıyorum çıkarsam oğlan kül eder kırar diye
0 oy
tarafından
Yemek her zaman yemek evlilik gün de aynı ilerleyen günler de aynı. Eğer bir özen gösterilecekse yeni diye cicili bicili şeyler yapmak sadece ilk zamanlara mahsus olmamalı. Özenli olan insan her zaman özenli olur. Ama yiyeceğim omleti söğüç salatayı da çiçekli böcekli tüllü pullu yapmam. İlk zamanlar çocuk olmuyor, ev yeni eşyalar yeni temiz oluyor dolayısıyla iş yükü az oluyor ama bu içtiğim kahveyi alevli tabakla içicem anlamına gelmez yani. Diyeceğim o ki çok saçma buluyorum.
tarafından
Bencede ona ayiracagim vakti evladima evime ayırmam daha mantıklı sonuçta düzenli bı şekilde hazırlanmış kahvaltı da bı şekilde bozuluyo çiçekli böcekli olanda bozuluyo
tarafından
Bir de işin şöyle bir kısmı var biz çoluğu çocuğu olan anneler bazen saçımızı tarayacak vaktimiz olmuyorken  bunlara nasıl vakit ayırıcaz:)))
tarafından
Aynen öyle valla:)

İlgili sorular

+6 oy
14 cevap 561 göst.
21 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 607 göst.
19 Eylül 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,332 soru

24,458,838 cevap