0 oy
1,808 göst.
Diğer kategorisinde (66 puan) tarafından
Kizlar.. normal dogumdan cok korkuyorum... bebegimde iri bi bebek bu beni urkutuyo. 36. Haftamda randevum var. Doktordan 38+6 icin sezeryan spinal randevusu almayi dusunuyorum. Eger o zamana kadar normal gelirse zaten gelir diye dusunuyorum.. yanlis mi yapiyorum sizce? Esim ve aileside surekli normal dogumu destekliyo yanimda.. kafam.cok karisik yardim edin

32 Cevaplar

0 oy
(3,443 puan) tarafından

image

ahlaksiz teklifim bı mandakina vereyim sorunu geri cek :D :P :dsgsgs
tarafından
Hahaha  kalsin bende çok var mandalina asdgghhaasffgh☺☺☺
(3,443 puan) tarafından
Ellerimle soyardim sana :dsffsfs
tarafından
Sağol bacım elim ayağım yuruyo ☺☺☺
(3,443 puan) tarafından
Belkide bacı değilimdir harbiden sapik gibi konistjm :dsfsfs müslüman kardeşim iyi geceler sana :D
tarafından
İyi geceler BACIM ☺
-Reklam-
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Canım ben 3.450 zannederken 4 kilo doğurdum ilk doğumumdu çok aşırı korkuyordum Doğum sancısını hissetmedim ama ilk Doğumda ıkınma gibi sorunun oluyor heleki iri bebekse iç dikişin çok olur olmaz diyenlere inanma ve iç dikiş çok zor uyuşmuyor resmen canlı canlı dikiyorlar 
0 oy
(25,180 puan) tarafından
Doğumu eşin ve ailesi yapmıcak sen yapıcan. Psikolojik olarak uygun değilsen spinal çok güzel keyifli bir dogum yaşarsın benim arkadaşımlarım cokta memnun kaldı
0 oy
(5,437 puan) tarafından

Bi sorun yoksa normal yap cnm bende normal yaptm ama gelip geçici bizim buralarda dolulu yağmur gibi gelir geçer derler :) rabbim yardım ediyor ben 18 yaşında doğum yaptım oğlum 37 de 3.500 oldu ama yaptım :D:D smdi 27 haftalik hamisim normal istiyorum nasipse ama sezeryan gibi görünüyor :'(

0 oy
(228 puan) tarafından
Canım eger bebegin ve kendin sıkıntıya girmeyecekseniz normal derim sana söyleyecegim tek sey su kendini kasma öle sancın geldigindede sürekli yatma ayakta hareket halinde ol ben normal dogum ve suni sancı ile dogum yaptım ve ben 3 gün dogum öncesi hastanede yattım sezeryan dye yalvardım özel hastane diye esime yalvardım ama ebem ve destekcimden allah razı olsun göndermediler bide o kadar ii davranıyorlarki ve suan diyorum da iyiki normal yapmısım yine olsa yine yaparım ve dogum yaptım 1 saat sonraa dinlendikten sonra odama götrceklerdi ben yürürğm diyorum hasta bakıcı abla otur su arabaya fln hani o kadar rahattım vardı agrjm ama o kadarda olur sen annesin sen kadınsın yapamayacagın basaramayacıgn hic bily yok o dogum ne ki 
0 oy
(566 puan) tarafından
Bence normal doğum yap tabi ki kendin bilirsin ben aşırı derecede çok korkuyordum muayene ettirmem felan diye ama en rahatı normal doğum. Sezeryan olduğun zaman karnının altında dikiş izi kalacak. Bebeğini kucağına almakta zorlanacaksın. Tabi ki sen bilirsin düşün tart
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Canım dogum yapmıs bırı olarak sunu soyleyebılırım dogum zor bır olay gercekten ama gecmeyen bişey değil.Bem normal dogum yapamadım gebelık zehırlenmesı sebebıyle ama normalde olsa sezeryanda olsa bı sekılde o vakit zor gecıyo ama gozun korkmasın normal yaparsan da epıdural alırsın prenses dogum yaparsın once normalı dene bebeksel nedenler olursa zaten seseryana alırlar bosa sancı cekerım dıyede dusunme o sancının bıle bı hıkmetı var bebegınle senı bırbırıne baglayacak sütünün gelmesini saglayacak vs Allah yolunu verıyo korkma 
0 oy
(2,172 puan) tarafından
Banada iri bebek dedi doktorum cati tam musait degil istersen sezeryan ol dedi. Bi an once kavusmak istedik tamam dedik. Simdi bana sorsan keske demek istemiyorum kismet boyleymis ama normal olsun isterdim. Korkacak bisey yok oyle yada boyle cikacak dusunme fazla akışına bırak
0 oy
(682 puan) tarafından
Cnm ya normal dogum yapma sansın varken niye sezaryan dusunuyon ki Allah o an yardım eder sen merak etme Allahın izniyle ben olsam normal dogum yapardım niye ameliyat masasına yatayım ki 
0 oy
tarafından
Valla canim bende çok korkuyordum normal doğumdan hiç düşünmedim normal dogum yapmayı en başından beri çatı muayenesi bile yaptırmadım hiç bir hafta önce sezeryanla doğum yaptım kendi isteğimle hiç de pişman olmadım 15.50 de.bebegim dünyaya geldi aynı gece yürüdüm emzirdim ertesi.sabah da taburcu oldum eve geldiğimde  hastaneye götürdüğüm valizden kullanmadığım eşyaları bile.kendim yerleştirdim yine karar senin kararın ama ben hiç pişman olmadım sezeryan olduguma 
0 oy
(162 puan) tarafından
Canım hiç korkma allah kolaylik veriyor .doğum sonrası ayaktasın.  Psikolojini hazırla öyle git doğum a ben son iki hafta Sezeryen günü için gittim Dr gün vermedi normal doğum dedi. Çok önerilmez belki normal doğum video izledim kendimi motive ettim hep gün gelincedə oldu .çok ta kolay oldu .
0 oy
tarafından
Ben de sezeryandan cok korkuyordum normal dogurdum 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 511 göst.
3 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Yuska (96 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 253 göst.
17 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kaavimsi (2,882 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 122 göst.
17 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sevda01 (1,738 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 264 göst.
6 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Emine314 (227 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,576 soru

24,074,102 cevap

330,830 kullanıcı

...