0 oy
238 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Merhaba arkadaşlar direk uzatmsdan konuya girecem ben eşimle bu akşam dayisigile gitmişdik orda dayısı cok içirdi eşimi defalarca oluyor artık bu eşim içsede az içer ama orda oyle bi rezillik olduki kendinide benide rezil etdi dayisi oglu getirdi evede  az önce banyoya girdi bende kusuyo sandım   sonrada duş alır eşim hep oyle yapardı buseferde soyinmuş duş almaya baktım sus sesi falan gelmiyo kapıyı çaldım hı hu ses yaptı somra ses gelmedi dışarıdan kilit izini tırnagımla cevirdim Allahdan kolayca açdım yere cıplakca uzaçış uyuyo , zorla içeri getordim hatda hamileyim sürüyrek getirdim geri gitti banyoya uzandı yine bende tehdit etdim hamileyim gidip kendimi bıçaklarım deyince kalktı kendi geldi benim eşimi bu hale getirdiler hep başdan kendini hep uyardım iç e diye herkesin içimde saygisizlik olmasın diye içme falan demiyordum ben ne yapayım şimdi. ? Telefonunu bile nerde hiç bulamadım sbaah işe gidecek dükanın anahtarını buldum cüzdanı falan yerinde, . Anahtarını ders olsun diyye sabah vermek sitemiyorum kaybetti sansın. Ben bir cocuk doğurub ustune bu i*e hamile kaldım yine benim bebeyim nasıl olacak şimdi sinir küpü olacak istemiyorum artık bu bebeyide doğrmak. Ben ne yapmalıyım kafam çalışmıyor lütfen bana yanlış alrar vermeden ona nasıl ders verecem?
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
21 gün yatsı namazından sonra munafikun süresi okuyup 21 gün her gün için 1 ekmek parası yani syan ekmek 6 lira kenara koyucaksin 21. Günün sonunda o parayı bir fakire vericeksin 

Kötü alışkanlıklardan kurtulması için eşin için okuyabilirsun 
tarafından
Gerçekden işe yariyormu?
tarafından
Syan ekmek nedir anlsmadım canım
tarafından
Şuan ekmek 6 liraya ya hergun kenara eşinin bu kötü alışkanlıklardan kurtulması için koyucaksin ama 21 gün boyun a hergun yatsinnamazindan sonra munafikun süresi okucaksin.

Yer gök dua ile sen cabalarsin
tarafından
Allah razı olsun inşAllah yarindan başlayacam
tarafından
*SAKIN DUALARINDA İNŞALLAH DEME❗*
Bir müslüman dualarını Allah’ın kabul edeceğine inanarak yapmalıdır.Nitekim Peygamberimiz (sav);*“Kabul edileceğine kesin bir şekilde inanarak Allah’a dua edin.”* (Tirmizi) tavsiyesinde bulunmuş.

*“Dua ettiğiniz zaman, isteğinizi kesin olarak isteyin.'Allah’ım! Dilersen bana ver.'demeyiniz.Çünkü Allah’ı zorlayacak herhangi bir güç yoktur.”* (Buhari)

*Peki inşallahı ne zaman kullanacağız❓*
İnşallahı gelecek planlarında kullanmalıyız.Hatta inşallah demeden şu işi yapacağım dememeliyiz.Bu ayet olarak Kehf suresinde belirtilmiştir.*Hiçbir şey hakkında ‘Yarın bunu muhakkak yapacağım’ deme. Ancak ‘İnşallah’ deyip, Allah’ın dilemesi şartına bağlarsan müstesnadır.Unuttuğun zaman da, yine Rabbini an ve ‘Umulur ki, Rabbim beni bundan daha hayırlı ve doğru bir yola eriştirir’de.”*(Kehf,18)

Bu itibarla duada kararlı olmak esas olduğundan, dua ederken inşallah ifadesini kullanmak yerine "Allah'ım kabul buyur!" anlamına gelen "Amin!" sözünü kullanmak uygun olur.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ağzıyla içemiyorsa insan içmeyecek. Bir daha asla gitmem ben o eve, kendi gitsin çok istiyorsa tek başına zıkkımlansın. 
tarafından
Evet gitmiyecrm yarin dayisinin karisino aramayı düşenüp onada boyle demek istyorum. Vaıla hepsi hoduk kendini beyenmiş buyuk konusanlar bem nasıl yere düşdüm boyle
0 oy
(2,863 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun ama bir başkasını suçlama eşinin bu hale gelmesinde 
0 oy
(1,794 puan) tarafından
Su sözüne bir anlam veremedim herkesin içinde saygısızlık olmasın diye içme diyemedim ne demek o herkes Allahın men ettiği yasakladığı şeyden daha mi kıymetli kusura bakabilirsiniz ama hayatimizda Allahın rızasını gözetmeden yaşarsak herşey bize müstahak olur sikayet etmeyeceğiz o zaman 
0 oy
tarafından
sen niye ona öyle bir tehditte bulunuyorsun ki? o çocuk değil. bırak, yaptıklarının sonucuna katlansın
tarafından
Yerden kaldıramıyorum odaya kadar getryorum suruklerek geri gidip banyoda yerde uzanıyo ((oyle tehdid edince kalktı geldi odaya zar zor. Yarin onemli bi gun dükanın anahtarını saklamayı düşünüyorum dükan dediyim araba aksesuarı falan satiyor gerecler falan pazar pazartesi iş çok oluyo acaba ders olsun diye saklassammı içmesine pişman olurmu
0 oy
(1,027 puan) tarafından
Gitme bir daha o eve içki içilmesi kadar içenin yanında durmak da bana göre doğru değil bırak kendi be yapıyorsa yapsın evin yolunu da bula asın b*k var içecek en nefret ettiğim şey insanın içtiğin de aklı kalmıyor ne yaptığını hatırlamıyor arkasını toplama nasıl gittiyse öyle gelsin bir daha içersen de arkanı toplamam çırıl çıplak çıkarsın sokağa de insan kendine yaptığını düşmanı gelse yapamaz

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 206 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2oglanannesiii (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 562 göst.
0 oy
11 cevap 668 göst.
18 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Guuness (758 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 276 göst.
31 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MineE (184 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,322 soru

24,181,750 cevap

336,351 kullanıcı

...