0 oy
234 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,409 puan) tarafından
Kızlaaarrr hepinize iyi akşamlarr ilk bebeğim ve doktor normal doğum dedi bana arada sancı gibi bi şey oluyor ama kasılmamı sancı mı anlamıyorum.. 

Doğum sancısı ilk nereye vurur ve ben bunun doğum sancısı olduğunu anlarım demi

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Öyle bir sanciki yani anlamaman mümkün değil dakika aralığı kısalıyor ve o kadar şiddetli vuruyorki
(1,409 puan) tarafından
Yani anlarım öyle mi büyük tuvaşetimi yaparken sanıyorum çıkcak hemen abahaha
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaç haftaliksin canim yani doğum sancısı karnına giriyor önce sonra da bele vuruyor ama dakika tut düzenli gelirse sancin bil ki doğum başlayacak sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 
tarafından
Ablaaa
tarafından
Ablammmm ne oldu ☺ bugün yazdın cevap verdim dönmedin
tarafından
Başıma bir bela almıştım onla ugrastim
(1,409 puan) tarafından
36+0 çok korkuyorum nazlancakk kimsem yok allshım bana kolay bi doğum nasip etsin
0 oy
tarafından
Doğum sancısı asla hiç-bir acıya benzemiyor yani anlamamak imkansız dakika dakika geliyor yani adet sancısının üstünde değişim bisey anlatılmaz yaşanır:D
(993 puan) tarafından
Kız 37+2 ara ara adet ağrısı gibi ağrılar vuruyor yavaş yavaş doğum belirtisi mi
(1,409 puan) tarafından
Normal mi yapcan sende
(993 puan) tarafından
Evet canım normal gibi görünüyor ama bebeğin gelişimi 32 haftalıkta kaldı kilo almıyor pazartesi günü çatı muayenesi yapılacak ve bebek kilo almış mı ona bakılacak ona göre yol alınacak
0 oy
(5,424 puan) tarafından
Sancı geldıgınde şüphe etmezsin canım merak etme 
(1,409 puan) tarafından
Çok bağırmayacakmışım
(208 puan) tarafından
Benim kadar sakin bri yok cnm ama hastaneyi inlettim d.d.d.
tarafından
Oldu sessizce doğurursun ses tellerini kesersin hatta susturucu falan taksinlar sana allahim ya kafayı yemiş resmen bu insanlar
(5,424 puan) tarafından
Valla yalan değil ben hiç bagırmadım post acmstım hatta :Dd ama bagırmak rezil olacak bı durum değik kocan olsa o da bagırır sakın ol hiç korkulcak bişey değil doğru ıkınmaya özen göster
(1,409 puan) tarafından
Bakalım canım inşallah
0 oy
tarafından
Ben ilk bebeğinde suni sancı almıştım ama eğer normal sancıda öyleyse yatsanda kalksanda dinlensende o sancı geçmiyor şiddetleniyor öyle bilebilirsin benim 2. Gebeliğim şuan 38 haftalığım bazen belime ağrı giriyor doğuracam sanıyorum ama dinlenince geçiyor doğum değilmiş diyorum bende :)) 
(1,409 puan) tarafından
Rabbim kolay geçirsin
0 oy
tarafından
Yalanci sancilarla doğum sancısı aynı değil cnm dogurdugunu nasılsın anlarsın hemen anlatayım sana ilk önce beyaz uzun Bi akıntı gelecek adı nişan nişan geldiğinde en gec 3 gün içinde doguracaksin demek ertesi günü yada aynı gün yada 3 gün içinde bacaklarınin arasından şu gelcek bardaktan boşalırcasına hemde sonra sancıların baslayacak sirtindan beline ordan makatina kasiklarina doğru düzenli aralıklarla gelecek tabi o öyle bi sancidir ki :)))))) Aralık süresi düzenli olarak 5 dakikada Bi gelecek ve hayırlı olsun doguracaksin 
(1,409 puan) tarafından
Ya makatımda baskı hissediyorum inşallah aşkoo
tarafından
Baskı değil sanci olcak o baskıya dayanıyorsun sancida imkansız yani poponun üstüne oturamazsın
0 oy
(9,674 puan) tarafından
Valla herkez anlarsin yazmista ben anlamadim yalanci sanci sandim sabaha kadar geceden gitti geldi sancilarm megersem acilamam olmus 8 cm le gityim sabah kanamam olduda yoksa evde doguruyomusum cocugu

Canim boyle ara ara gelen sancilar oluyor bi anda siddetleniyor tuvaletin gelior gibi oluyoraun kabizlik cekior gibi ikinma geldi bana bi baktim nisan geldi evde
(1,409 puan) tarafından
Ne gğzel kolay olmuş sanırım doğumun
(9,674 puan) tarafından
Anlatmayacam canim hicbir gebelik kolay deil:D

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 90 göst.
0 oy
13 cevap 236 göst.
11 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (821 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 590 göst.